2777
2789
عنوان

3 روزه خونه رو ترک کردم ازشون خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3750 بازدید | 42 پست
فکر کنم شوهرت بی سواد هستش ی جمله صاف نتونسته بنویسه

اعتماد بنفسش دکترا رو میزنه زمین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بهش گفتی  کامنتت رو دیدم ؟؟؟

گفتم و اومدم بیرون،گفتم نظرت رو در مورد خودم دیدم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همون شب داره واسطه می‌فرسته بنظرتون چکارکنم،امروز گفت بیا بیرون ببینمت رفتم

عزیزم چرا ازشوهرت جدا شدی یا پسرت تماس تلفنی هم نداری ولی همسرت یه روز چوب کاراش میخوره

همسرم اعتیاد داشت،تلفنی درتماسیم

واقعا سخته.

حالا که زدی بیرون یه جوری برخورد کن ترس بیاد توی دلش

این فکر کرده که تو همیشه موندگاری و هرچقدر اذیتت کنن نمیری...

بذار قدر بدونه.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

انقدرناراحتم که نمی‌دونم الان چی بنویسم،من خیلی براشون زحمت کشیدم

واقعا سخته. حالا که زدی بیرون یه جوری برخورد کن ترس بیاد توی دلش این فکر کرده که تو همیشه موندگاری ...

مهریم کمه،گفتم من دیگه بهت اعتماد ندارم باید ۱۴سکه بنویسی به مهرم اضافه کنی گفت نه

رفتی چی گفت ؟

خواهش‌های ساختگی محبتهای جعلی میکرد

مهریم کمه،گفتم من دیگه بهت اعتماد ندارم باید ۱۴سکه بنویسی به مهرم اضافه کنی گفت نه

حق طلاق رو بگیر.

ببین حالا که تا اینجا اومدی؛ همه هم مشکلتون رو فهمیدن؛ یا برنگرد یا میخت رو محکم بکوب.

یا با این قهر کردن حواسشون جمع میشه و حساب کار دستش میاد

یا اگر خشک و خالی برگردی ذلیلت میکنن و بیشتر قراره اذیتت کنن.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

حق طلاق رو بگیر. ببین حالا که تا اینجا اومدی؛ همه هم مشکلتون رو فهمیدن؛ یا برنگرد یا میخت رو محکم ب ...

میگه من طلاقت نمی‌دم نه امتیاز میدم بهت ،نه چیزی بنامت میکنم ،نمیخوام برگردم فقط نمی‌خوام تصمیم بدی بگیرم،برگشت هم سودی برام نداره بجز حقارت

حق طلاق رو بگیر. ببین حالا که تا اینجا اومدی؛ همه هم مشکلتون رو فهمیدن؛ یا برنگرد یا میخت رو محکم ب ...

اصلا حرفامو جدی نمیگیره مدل سیاستشه،فقط ادمو دست میندازه

اصلا حرفامو جدی نمیگیره مدل سیاستشه،فقط ادمو دست میندازه

خب تو هم سیاست داشته باش 

اصلا جواب تلفن یا پیام رو نده 

اگه خونه بابات راحتی بمون 

وقتی چیزی تو اون زندگی گیرت نمیاد 

بچه که ازش نداری که نگران از دست دادنش باشی 

فقط داری حمالی می‌کنی کسی هم که دوست نداره 

حداقل به راحتی میتونی بچت رو ببینی 

به خدا قسم هیچ مردی ارزش اینو نداره که آدم دست از بچش بکشه

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️