2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل کلاس اول میگن نباید بچه رو برد کلاس زبان وگرنه ممکنه فارسی و انگلیسی رو قاطی کنه چون هنوز کوچولو هست اول باید کلاس اول تموم بشه بعدش بره کلاس زبان

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

چه خبره آخه چرا اینقدر زود؟ 

بذارید اول فارسی یاد بگیره 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

نه خوب بود همش شعر می‌خواندن و با بازی و کارتون یادشون میدادن،از چه نظر اذیت بشم؟

مثلا دوست نداشته باشه بره! حس کنید بی فایده بود و اینها...البته من پیش خودم حساب میکنم میگم ده تا شونزده سالگی تمرکزش روی زبان باشه! الان ورزش بهتره بازم میگم نه زبان واجبه

مثلا دوست نداشته باشه بره! حس کنید بی فایده بود و اینها...البته من پیش خودم حساب میکنم میگم ده تا شو ...

نه دوست داشت ،پسر بزرگم از همین سن رفت ،البته وسطاش چند سال بخاطر کرونا نرفت اما الان کاملا مسلطه۱۷ سالشه