2777
2789

سلام،من وهمسرم ازدواج دوم هستیم و۵سالونیم ازدواج کردیم ،ایشون پسرشون ازاول پیش مابوده ،متاسفانه اصلا انتخاب خوبی نبودن،همسرم وپسرش تواین چندسال هرکاری که فکرشو بکنین کردن تااذیت بشم,من پسرم باپدرش زندگی می‌کنه و تو این چندسال همسرم بچه منو ندیده و تاجایی که بتونه نمیزاره پسرمو ببینم،ولی همیشه محکومم که چرا بچه دارم،

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

چندروز پیش اتفاقی تو اینستا پستی دیدم که پرسیده بود اگرزنی جداشده وبچه داره باهاش ازدواج میکنین،رفتم کامنت بخونم دیدم همسرم کامنت گذاشته،الان عکسشو میزارم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پسرش چند سالشه و پسر شما هم 

پس ایشون ۱۷, پسرم ۱۸

خیلی ناراحت شدم ،من چندساله دارم باهاشون می‌سازم محبت میکنم ولی فهمیدم بدرد زندگی نمیخورم،تمام دردی که کشیدم جمع کردم زدم بیرون

مزرفتی ریپلای میکردی میگفتی در مورد مرد بچه دارم صادقه

اگر تاپیکاشو ببینین متوجه زجری که ازشون میکشم میشین

مزرفتی ریپلای میکردی میگفتی در مورد مرد بچه دارم صادقه

تاپیکام

به حرفهاش اهمیت نده 

چقدر؟ کسیکه مزاحمت داره بچه ایشونه،پسرمنو تا حالا ندیده