2777
2789

سلام بچها شما اینطوری نشدین ؟ من مجردم همش به این فکر میکنم چطور ماشین بخرم یا چطور پس انداز کنم درست درمون فکر خرید خونه ک نیستم میدونم زورم نمیرسه اما همین فکر و خیال ها و چندتا وامی گرفتم باعث شده بداخلاق بشم

دانشجوی سال اخرم حقوقم دارم اما اصلا کافی نیست

امروز با پدرم کلی بحث کردم که پالتوی گرم ندارم و همه چیز گرونه الان پالتو حداقل سه چهار میلیونه بهش گفتم تو از قیمت ها خبر نداری ، برا من پول کم میزنی و حقوقم کافی نیست برام

الان بنده خدا برام سه میلیون ریخته نوشته روز دانشجو مبارک واقعا ناراحتم از خودم که پدر بیچارمو اینجوری سرصبح ناراحت کردم اما واقعا حقوق خودم حتی تا نصف ماه منو نمیاره کلا پنج میلیونه ،د

و میلیون پول رفت و آمدمه شهر دیگم ، ماهی دومیلیونم پول قسط میدم ، ماهی یک میلیونو اینا مواد غذایی میخرم بغیر از هزینه سلف دانشجویی اما در انتها الان نه ماشینی دارم نه لپ تاپ مارک خوبی چیزی هرکار میکنم زورم نمیرسه ....

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

ببین من به عنوان ریلکس ترین ادم جمع بودم

هنوزم هستم

ولی شرایط زندگی من و یه ریلکس وحشی بی اعصاب کرده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من به عنوان ریلکس ترین ادم جمع بودمهنوزم هستمولی شرایط زندگی من و یه ریلکس وحشی بی اعصاب کرده

منم واقعا خیلی ادم ارومیم ، الان خیلی ناراحتم که با بابام اینجوری گفتم اونم همش داره زحمت میکشه بهترم درخواست میکردم بهم پول میداد الان فقط خودم خجالت زدم

همه همینن

هرچی میدوی نمیرسی

باز مجردی

من متاهلم خرجا دست خودمه

یهو به خودم میام میبینم ۵ روزه ده تومن رفته هنگ میکنم میگم خب کجا رفت اخه چون یادداشت میکنم میرم نگاه میکنم میبینم یکم خرید خونه و پوشک و شیر خشک و اسنپ و...در حد ضروریات

ببخشید پول شده چ.س به همون سرعت دود هوا میشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

ب پدرت فشار نیار.خدا گواه هستش خیلیها توی خرج روزانه موندن بهش سر کوفت نزن

از همین ناراحتم که تند باهاش برخورد کردم

به قو ل امیر حسین قیاسی بیشتر جو ون ها تو ا یران تا قبل از ۳۰ می میرن پس حرص نخور اصلا شاید مردی

حرصه آینده ندارم تو خرج روزمره تحت فشارم