2777
2789

داره

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

تو بهترینی. به وقت ش و در زمان مناسب مخاطب خاص قلب یه نفر میشی. باور داشته باش.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا از من بدشانس تر که نیستی تا قبل اینکه برم دانشگاه همه کراشام کهکشانی بودن مثلا رونالدو مسی بعد رفتم گفتم بزا کراش دستیافتی بزنم کسی که منو بشناسه رو یکی کراش زدم ترم اول بود ولی زن داشت دومیه رل داشت سومی هم رل داشت ۴۰ تا پسر تو کلاس بود ۳۹ تاشون به دلم میشستن اگر پا پیش میزاشتن میپزیرفتم هیچکدوم باهام حال نکردن اد اون یه نفر که اصلا به دلم نمیشست ازم خوشش اومد

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

ببین قیافم متوسطه خوش هیکلم می رقصم همه دارن نگا می کنن خوش تیپم لباسای منو هیشکی نمی پوشه البته به پسرا انقد رو ندادم اصن فقط سلاممو اونم تازگیا دارن می دن هیچ البته پسره خاصیم دورم نیس که اح

والا از من بدشانس تر که نیستی تا قبل اینکه برم دانشگاه همه کراشام کهکشانی بودن مثلا رونالدو مسی بعد ...

پسری که دوسش دهشتم فهمیدم دوست دختر دارع الان اصلن بهش رو نمی دم اومدم تو اتاق 

حتی حافظم شب یلدا گفت که نیاز به همدم داری زن داداشم میگ حافظم فهمید سینگلی 😂😂🤣

حتی حافظم شب یلدا گفت که نیاز به همدم داری زن داداشم میگ حافظم فهمید سینگلی 😂😂🤣

باید از نظر ذهنی خودتو با طرف خاص خودت مجسم کنی..... و اجتماعی بودن ت بیشتر باشه.تا فرد مورد نظرت پیدا بشه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
باید از نظر ذهنی خودتو با طرف خاص خودت مجسم کنی..... و اجتماعی بودن ت بیشتر باشه.تا فرد مورد نظرت پی ...

اجتماعی بودنم تو جمع فامیلی خوبه ولی تو بیرون کمه