2777
2789
میخوام مجدد کارشناسی بگیرم ایبار از پیام نور روند ثبت نام بدون آزمونش رو میخوام بدونم به چه شکله

خب عزیرم تایم ثبت نام برای ترم بهمن تموم شده منظورم بدون آزمونه در نتیجه باید برای ترم مهر ثبت نام کنی ترم مهر بعد از پایان امتحانات ترم تابستون یعنی تقریبا اواسط مرداد دوباره بدون آزمون میگیرن مدارکت رو تکمیل کن که اون تایم عجله نکنی برا پیدا کردن مدارک نتایج آزمونت فکر کنم اواخر شهریور یا مهرماه بیاد چیزی که مطمئن بودم و میدونستم گفتم عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم بدون آزمون رفتم پیام‌نور...ولی الان موقع ثبت نام نیس مهرماه و بهمن ثبت نام دارن فقط

مرسی عزیزم

حدود هزینه رو میدونی برای هر ترم؟

با چه مدارکی ثبت نام کردین شما؟

مرسی عزیزم حدود هزینه رو میدونی برای هر ترم؟ با چه مدارکی ثبت نام کردین شما؟

کپی شناسنامه و کارت ملی و کپی دیپلم...

شهریه ثابت ۴۳۶ تومن...

متغیر هم زیاد شده از ترم پیش برای ۲۰ واحد ۱۹۰۰ تقریبا

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

ممنونم عزیزمممم

خواهش میکنم ...موفق باشین🌹

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀