2777
2789
عنوان

سندرم روده تحریک پذیر

541 بازدید | 18 پست

چندماهی هست مدفوع من با اینکه نرمه خوب دفع نمی شه شاید سه بار در روز باید دستشویی برم و نفخ شدید هم دارم ! و شربت فیژان و قرص رولاکس هم مصرف کردم و فایده ای نداشت

شما دارو یا قرص خوبی میشناسید که مسهل سریع مدفوع و رفع نفخ بشه ؟ 

منم دارم این بیماری کوفتی رو 

آب گرم زیاد بخور 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه ما دکتریم شما باید مراجعه کنید متخصص

هر تغییر الگویی در دفع مدفوع میتونه هشدار باشه لطفا سرخود دارو مصرف نکن

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

عه

منم چند ماهه اینجوریم

رفتم دکتر یه کیسه دارو گرفتم هیچ فایده ای نداشت. فردا میرم یه دکتر دیگه و باز آزمایش میدم خواستی بهم بگو نتیجه رو بهت بگم. سندرمم ندارم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تا گلاب به روت معدم کار نکنه هیچ جا نمیتونم برم 

اره منم باید حداقل ۵ بار دستشویی کنم تو خونه بعد برم جایی وگرنه نابودم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

اره منم باید حداقل ۵ بار دستشویی کنم تو خونه بعد برم جایی وگرنه نابودم

بعد شکمم صدا اینا بده تو جمع باشم میمیرم و زنده میشن ینیا انقدر خودخوری میکنم

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
بعد شکمم صدا اینا بده تو جمع باشم میمیرم و زنده میشن ینیا انقدر خودخوری میکنم

شکم من زیاد صدا نمیده ، جایی میری سعی کن صدا ایجاد کنی مثل تی وی یا با گوشیت اهنگ بزاری 😣

عه منم چند ماهه اینجوریم رفتم دکتر یه کیسه دارو گرفتم هیچ فایده ای نداشت. فردا میرم یه دکتر دیگه و ...

راستش روانی شدم باعث درد مفاصل هم میشه 

قرص سرترالین ، خاک شیر و انواع طب گیاهی براش امتخان کردم و دوستام می گن باید ریلکس باشی و ورزش زیاد کنی 

🤣🤣

بدبختی داریم 🥺😂

راستش روانی شدم باعث درد مفاصل هم میشه  قرص سرترالین ، خاک شیر و انواع طب گیاهی براش امتخان کر ...

حالت هاتو بگو جز یبوست

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم