2777
2789
عنوان

بیاین از سیاست هاتون تو رابطه بگین .

3878 بازدید | 153 پست

تو رابطه با پاتنرتون چجوری رفتار میکنین اول کی تماس میگیره 

من زود خودم دلم تنگ میشه قبل از اون تماس میگیرم  ..چکار باید کنیم از تجربیاتتون ک جواب داده بگین

بقیه استفاده کنن

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..

همیشه اول منم. من پیام میدم من زنگ میزنم من یه طومااار پیام میفرستم همیشه با ذوق حرف میزنم اون فوقش بتونه یه لبخند بزنه ولی هنوزم بیشتر از اندازه ای که من دوسش دارم، منو دوست داره.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
همیشه اول منم. من پیام میدم من زنگ میزنم من یه طومااار پیام میفرستم همیشه با ذوق حرف میزنم اون فوقش ...

دقیقا اینکارو من میکنم هرچه میخوام جلوخودمو بگیرم نمیتونم 

چجوری بهت ثابت میکنه ک دوست داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا اینکارو من میکنم هرچه میخوام جلوخودمو بگیرم نمیتونم  چجوری بهت ثابت میکنه ک دوست داره

من خودم از این مدل ادم خوشم میاد که زیادی دوستت دارم عاشقتم راه نمیندازن و بیشتر با عمل نشون میدن. کلا بعضی از کارا هر چند کوچیک خودت میتونی احساس کنی که دوستت دارن. بیشتر از خودم نگرانمه، من یه مدت خیلی طولانی فکر کنم ۳ یا ۴ سال سیگار میکشیدم، انقدر پیگیر شد که الان ۱ ساله کامل ترک کردم. من وضع خانوادگیم افتضاحههههه افتضاح و تمام این مدت به جای پدر روانیم کنارم بوده، یک بار نصفه نیمه خیانت کردم (هنوز خودم رو نبخشیدم اصلا) ولی بخشید و هنوزم کنارم مونده. 

من خودم وقتی توی چنین رابطه ی سالمی ام احساس خیلی بهتری راجب خودم دارم و فقط به عنوان پر کردن جاهای خالی زندگیم این کار رو میکنم، هدفم از اینکه پارتنر دارم هم همینه، ولی اون دیگه جدی جدی دوستم داره با اینکه فکر میکردم مثل همدیگه ایم. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
من خودم از این مدل ادم خوشم میاد که زیادی دوستت دارم عاشقتم راه نمیندازن و بیشتر با عمل نشون میدن. ک ...

عزیز دلم خیلی خوشحالم برات انشالا ک بهم برسین

اگ دوس داشتین منم از عشقم بگم ولی چن وقتیه افسردگی گرفتم فشار روحی دارم نمیدونم چی درسته چی غلط

من خودم از این مدل ادم خوشم میاد که زیادی دوستت دارم عاشقتم راه نمیندازن و بیشتر با عمل نشون میدن. ک ...

چن سالته؟اون چن سالشه چجوری بش وابسته نمیشی؟چن وقته میشناسیش؟

من عشقم زیاد ابراز علاقه نمیکنه قصدمون ازدواج بود از اولش 

مامان بابام از هم جدا شدن وضعیت روحی داغونی دارم میگه دوستت دارم همه اینا را قبول کرده از اول خیلی وقتشو میزاشت الان کمتر نمیدونم چی درسته چی غلط 

منم دقیقا مثل توعم اگه قهر بشه دلم طاقت نمیاره خودم زنگ میزنم موقع قهرم کلی گریه می کنم  ولی خ ...

همه کارا میکنم چرا مردا اینجور نیستن اولش اینجور نبودم الان وابسته اش شدم