2777
2789
عنوان

بیاین از سیاست هاتون تو رابطه بگین .

| مشاهده متن کامل بحث + 3880 بازدید | 153 پست

وقتی مسافرت باشه اون‌میزنگه وقتی من مسافرت باشم بازم اون‌میزنگه بیشتر😅شاید پیامو بعضی وقتا من زودتر بدم.

ولی کلیپهای عاشقانه اینا من بیشتر میفرستم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=330560271]منم دقیقا مثل توعم اگه قهر بشه دلم طاقت نمیاره خودم زنگ میزنم موقع قهرم کلی گریه می کنم  ولی خ چن وقته باهم آشنا شدین ؟

خسته از همه چیز میشه برام دعا کنید ..
گاهی وقتا اون اول پیام میده گاهی وقتا اول من اگه دلتنگ بشم هم زنگ میزنم باهاش حرف میزنم ذوق میکنه😁

ای جانم من اگ جواب نداد پشت سر هم تماس میگیرم هرکاری میکنم نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

دوس دارم قوی باشم

من زیاد زنگ نمیزنم ینی اول باید اون زنگ بزنه یه کم مغرورم تو زنگ زدن ولی دل گنجشکم  پیام میدم و ...

ای جانم من اینجور دوس دارم ولی نمیتونم زود رنجم 

اگ خودم زنگ نزنم زنگ نمیزنه 

وقتی مسافرت باشه اون‌میزنگه وقتی من مسافرت باشم بازم اون‌میزنگه بیشتر😅شاید پیامو بعضی وقتا من زودتر ...

اها اینجو خوب میبریش تو حس ما تاحالا اهنگ کلیپ عاشقانه نفرستادیم همش تماس

ای جانم من اینجور دوس دارم ولی نمیتونم زود رنجم  اگ خودم زنگ نزنم زنگ نمیزنه

اخی عزیز دلم زنگ نزد استوری بزار اون ببینه جوای میده یا تله پاتی ذهنی کن زنگ میزنه 

الان من خودم زنگ نمیزنم ولی یه کم گریه میکنم ولی چیکار کنم غرورم نمیزاره

اخی عزیز دلم زنگ نزد استوری بزار اون ببینه جوای میده یا تله پاتی ذهنی کن زنگ میزنه  الان من خو ...

چجور تله پاتی کنم جواب میده ؟

استوری بزاری چی

استوری اصلا نمیزارم دارم میخونم ولی همش خودم تماس میگیرم همش تموم میکنم خودم بعد خودمم دوباره زنگش میزنم خیلی ضعفیم

چجور تله پاتی کنم جواب میده ؟

اره مطمعن باش اول چشاتو ببند ۳ تا نفس عمیق بکش بعد فکر کن داری باهاش حرف میزنی این رو باید باور داشته باشی مثلا فک کن روبروت داره بهت میگه دلم برات تنگ شد دوست دارم عاشقتم بعد حالا تو بهش بگو چرا به من زنگ نمیزنی منم دوست دارم مطمعن باش این اتفاق الان افتاد اون وقت دلش برات تنگ میشه اینو میگن تله پاتی

استوری اصلا نمیزارم دارم میخونم ولی همش خودم تماس میگیرم همش تموم میکنم خودم بعد خودمم دوباره زنگش م ...

ن وقتی تماس میگیری نمیزاری دلش برات تنگ بشه زنگ نزن 

متولد چه ماهیهه