2777
2789
عنوان

پریود و عمل بینی

7477 بازدید | 34 پست

سلام،بچه ها من امروز دیدم پریود شدم🤦‍♀️🤦‍♀️

۳ روز دیگه هم عمل بینی دارم،سرما هم یکم خورده بودم،رفتم دکتر دارو داد شکر خدا الان بهترم،اصلا این موقع تایم پریود من نبود فکر کنن به خاطر استرسه

چی کار باید بکنم،به مطب دکتر زنگ بزنم؟یا پیام بدم بهش؟چی بگم؟خدایا اینم شانسه اخه من دارم یه دماغ اومدم عمل کنم این همه دردسر کشیدم 

بچه ها من هنوز هیچ آزمایشی هم ندادم ها،آزمایش باید بدم صبح عمل،تداخل پیدا نکنه؟خدایا عجب غلطی گردیم 

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیا تجربه دارن تروخدا کمکم کنید،رومم نمیشه به دکتر بگم 

آزمایش خون و... اگه بخوان بگیرن فکر کنم نشه وقتی پریودی وای دارم میمیرم از استرس

باید بگی عملت بیوفته عقب چون یک هفته قبل عمل هیچ دارویی نباید بخوری چون بیهوشم میخوای بشی و سوند وصل ...

سوند چیه؟آخه سرچ کردم نوشته بود هیچ مشکلی نداره،خودشون شرت و نوار مخصوص هم میدن،نمیدونم واقعا 

کیا تجربه دارن تروخدا کمکم کنید،رومم نمیشه به دکتر بگم  آزمایش خون و... اگه بخوان بگیرن فکر کن ...

چرا نشه میشه 

فامیلمون میخواست زانوش رو عمل کنه پریود شد و عمل هم کرد چی میشه مگه

چرا نشه میشه  فامیلمون میخواست زانوش رو عمل کنه پریود شد و عمل هم کرد چی میشه مگه

وای راست میگی؟خیلی میترسم،آخه دکتر از منم آزمایش نگرفت گفت صبح عمل بیا،همون موقع هم آزمایش میگیرم،از طرفی میترسم همه جا خونی بشه،تخت و.. از طرفی هم نگران بعد از عمل هستم که چه جوری سر پایین بندازم نوار رو عوض کنم 

مگه واس عمل دماغ سوند وصل میکنن؟😐🤲

من عمل کردم بینیم رو چون ممکنه عمل طولانی بشه و ریکاوری بیشتر بمونی وصل میکنن وقتی که میخواین از ریکاوری بیاین بیرون درمیارن شما متوجه نمیشین 

کاربری دونفره

وای راست میگی؟خیلی میترسم،آخه دکتر از منم آزمایش نگرفت گفت صبح عمل بیا،همون موقع هم آزمایش میگیرم،از ...

آره بخدا راس میگم تخت چرا خونی بشه شلوار داری دیگه واسه نوار عوض کردن هم برو جلوی آیینه عوض کن که سرتو پایین نگیری