2777
2789
عنوان

پریود و عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 7487 بازدید | 34 پست
یا خدا  یعنی میکنن توی آدم؟من نمیدونستمممم

اگه دکترت عملاشو طولانی انجام میده اره اگه مدت کمی باشه نه به هر حال پریود نباشی برای خودت خوبه چون شب بعد جراحی ام خون ابه میاد از بینی

کاربری دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکترت عملاشو طولانی انجام میده اره اگه مدت کمی باشه نه به هر حال پریود نباشی برای خودت خوبه چون ...

چی کار کنم حالا،به نظرت به دکترم پیام بدم؟اگه بخوام عمل نکنم،عملم می افته ۲۲ که خیلی دیره و نزدیک عید،میگم حداقل تا عقد گچ مچش رو در بیاره

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

تو این دوره عمل میکنن.تعویض یکم سخت میشه.سوند هم وصل نمیکنن.داروهایی که به سرمت تزریق میشه همه مقوی هستن.بعدعمل هم خودشون تاکیدمیکنن تغذیه ت مناسب وقوی باشه،آب قلم وگوشت ومرغ پوره شده...

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
آره بخدا راس میگم تخت چرا خونی بشه شلوار داری دیگه واسه نوار عوض کردن هم برو جلوی آیینه عوض کن که سر ...

وایخدا خیرت بده یکم از استرسم کم شد،داشتم سکته میکردم از استرس،به نظرت الان به دکترم بگم؟زنگ بزنم به مطبش با منشی حرف بزنم یا به خودش پیام بدم؟یا همون روز بهش بگم؟چه آزمایش هایی میخوان انجام بدن 

چی کار کنم حالا،به نظرت به دکترم پیام بدم؟اگه بخوام عمل نکنم،عملم می افته ۲۲ که خیلی دیره و نزدیک عی ...

اخه عزیزم بخاطر ی پریود فک نکنم عمل رو عقب بندازن حتما راه حلی داره

تو این دوره عمل میکنن.تعویض یکم سخت میشه.سوند هم وصل نمیکنن.داروهایی که به سرمت تزریق میشه همه مقوی ...

مرسیییی

به نظرت به دکترم پیام بدم،یا زنگ بزنم به مطبش بهش بگم؟یا همون روز بهش بگم؟

وایخدا خیرت بده یکم از استرسم کم شد،داشتم سکته میکردم از استرس،به نظرت الان به دکترم بگم؟زنگ بزنم به ...

آره عزیزم اطلاع بده بهشون میخوای به منشیش بگو عملت فردائه؟ اره الان زنگ بزن

چی کار کنم حالا،به نظرت به دکترم پیام بدم؟اگه بخوام عمل نکنم،عملم می افته ۲۲ که خیلی دیره و نزدیک عی ...

زنگ بزن بگو چیزی طبیعیه خب رخ میده دیگه ولی بگو رفتی دکتر چه قرصایی خوردی امپولی که زدی چون خیلییییییییییی مهمه

کاربری دونفره

آره عزیزم اطلاع بده بهشون میخوای به منشیش بگو عملت فردائه؟ اره الان زنگ بزن

نه عملم ۳ روز دیگه هست،نمیدونم امروز مطب باشن یا نه 

زنگ بزن بگو چیزی طبیعیه خب رخ میده دیگه ولی بگو رفتی دکتر چه قرصایی خوردی امپولی که زدی چون خیلییییی ...

نه آمپول که نزدم،قرص هم بهم شرناخوردیگ داد با ژلوفن و یه شربت آویشن

سوند؟؟ 🤣😐 از کجا درمیارین اینارو

هر عملی که با بیهوشی باشه مشخص نمیشه عزیزم یک عمل دوساعت طول میکشه یه عمل زمان زیادی میبره و ریکاوری شاید طول بکشه من خودمم عمل کردم برای هر عملی باید خوب رفت و امادگی همه چیو داشت 

کاربری دونفره