2777
2789

موهام رو تابستون کراتین کردم تو پاییز دکلره و رنگ کردم الان وقتی خیسه مث خمیر میره تو هم و کش میاد چیکارش کنم و رو چونه من جوش زیر پوستی زیاد میزنم 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم من لیزر co2کردم صورتمو الان پماد هیدرو کینون میزنم شبها میخوام بدونم نور گوشی هم مضره وروزها ضد آفتاب میزنم هر دوساعت به نظرت چقد بزنم هردفعه من منظور از یه بند انگشو نفهمیدم انگار زیاد میزنم هر ۱۰روز یه دونه ۵۰ میل تموم میکنم😐😐

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

برای لک صورت و روشن شدن پوست چی خوبه؟ممنون.

سلام عزیزم. اگه تا حالا روتین استفاده نمیکردین شما باید یه روتین مناسب پوستتون رو یه ماه استفاده کنی تا پوستتون آبرسانی بشه و آماده بشه تا بتونی از ضد لک استفاده کنین. چون محصولات ضدلک لایه برداری میکنه و نباید همون اول روی پوستتون بزنین میتونه به پوستتون بیشتر آسیب بزنه. و اینکه با مشاوره دقیق از طریق پر کردن فرم مشاوره هم روتین مناسب پوستتون رو معرفی میکنم و هم برای برطرف کردن لک صورت بهتر راهنماییتون میکنم. 

محصولات لایه بردار هم شامل کرم لایه بردار aha برای پوست خشک و نرمال و کرم لایه بردار bhaبرای پوست چرب هستش و کرم ضد لک. 

حالا عزیزم شما پوستتون خشک هستش یا نرمال یا چرب و یا مختلط یا حساس؟ 

و اینکه از داروی دست ساز که استفاده نکردین؟ 

سلام ببخشید من با اینکه ۱۵سالمه ولی اطراف چشمم داره خط وچروک های ریز میفته خیلی ناراحتم برای این سن آبرسان و کرم مناسب چی پیشنهاد میدید؟

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

موهام رو تابستون کراتین کردم تو پاییز دکلره و رنگ کردم الان وقتی خیسه مث خمیر میره تو هم و کش میاد چ ...

سلام عزیزم. برای احیای موهاتون باید از شامپو فاقد سولفات استفاده کنی و ماسک آبکشی آرگان داخل حمام برای آبرسانی ساقه مو و سرم مو بعد حمام. چون مواد رنگ و کراتین ساقه موهاتونو بی آب و شکننده کرده. میتونین قبل حمام روغن تراپی کنین مثلا روفن آرگان اصل رو رو پوست سرتون ماساژ بدید و نیم ساعت بعد برید حمام. 

اگه چونتون جوش میزنه و گونه هاتون خشکه پوستتون مختلط هستش باید از روتین مناسب پوستتون استفاده کنین. مثل فوم یا ژل شستشو_آبرسان_مرطوب_ضدآفتاب. اگه ترکیب ژل ضد جوش و کرم ترمیم میموزا برای روی جوش هاتون استفاده کنین هم جوش رو برطرف میکنه هم جای جوش رو ترمیم میکنه. فقط اگه چرکی هست و فعاله ماساژ ندین. 

بازم سوالی بود در خدمتم🙏☺️

موهام رو تابستون کراتین کردم تو پاییز دکلره و رنگ کردم الان وقتی خیسه مث خمیر میره تو هم و کش میاد چ ...

اگه یه شامپو هسته انار انگور که ملایم هستش هم استفاده کنین عالی هستش

اسی موهام مث سیل داره میریزه چکار کنم راهکار بده توروخدا ...زینکم مصرف میکنم

سلام عزیزم. چند سالتونه؟ اگر زیر 35 سال هستین برای ریزش مو شما زیاده به قدری که حجم موهاتون کم شده نیاز دارین به یه شامپو ضد ریزش و تونیک رویش مجدد و مکمل قطره سیلیس که برای رویش مو خیلی عالی هستش. مطمئن باشین برطرف میشه. البته باید دقیق تر مشاوره بشین تا دلایلش دقیقا بررسی بشه بعد محصول بهتون پیشنهاد بدم. اگه خواستین بگین تا دقیق تر راهنماییتون کنم. 

منافذ باز صورتو چیکار میشه کرد؟ شوینده ها خشک میکنن فقط پوست صورتو

سلام عزیزم. اول بفرمایین پوستتون خشکه یا چرب یا نرمال یا مختلط یا حساس؟ 

که اگه خشک باشه و شما روتین چرب استفاده کنی به پوستت آسیب میرسه. دلایل منافذ باز در پوست خشک استفاده نکردن از ضدآفتاب و نداشتن مراقبت پوستی مناسب هستش و در پوست چرب ترشح بیش از اندازه چربی میتونه باشه. وقتی دلیلش مشخص شد من میتونم بهتون محصولات متناسب با تیپ پوست خودتون رو معرفی کنم تا منافذ باز برطرف بشه. اصلا نگران نباشین قابل حله

اگه خواستین بهتر راهنماییتون کنم بگین. در خدمتم🙏☺️

سلام ببخشید من با اینکه ۱۵سالمه ولی اطراف چشمم داره خط وچروک های ریز میفته خیلی ناراحتم برای این سن ...

سلام گلم. چقدر خوبه که توو این سن بفکر پوستت هستی. ☺️ عزیزم پوستت خشکه یا نرمال؟ و اینکه احتمالا از پنکیک یا کرم پودر زیر چشمت میزنی؟ 

چون در هر دوصورت ممکنه باعث بشه خط بیوفته زیر چشمت. 

بله روتین مناسب داریم. و همینطور کرم دور چشم برای پیشگیری از چین و چروک 

اگر خواستی بهتر مشاوره بدم بگو بهم تا بتونم دقیق تر بررسی کنم و محصول درست بهت معرفی کنم

سلام گلم من لیزر co2کردم صورتمو الان پماد هیدرو کینون میزنم شبها میخوام بدونم نور گوشی هم مضره وروزه ...

سلام عزیزم. همونطور که میدونین پماد هیدروکینون برای کنترل و کاهش ملانین پوست هستش و لایه برداری انجام میده پس پوست نازک و حساس میشه و بعد از اون حتما باید ضد آفتاب استفاده بشه به اندازه یه انگشت که کاملا پوستتون رو کاور کنه. و بله حتی نور گوشی و نور چراغ در واقع بلو لایت هم مضر هست و باید ضد آفتاب حتی شب هم زده بشه و در طول روز هر 3 ساعت تجدید بشه یعنی پوستتون رو کاملا با میسلار پاک کنین تا ضدآفتاب خنثی شده پاک بشه و دوباره ضدآفتاب بزنین تا پوستتون دچار لک و عارضه نشه. 

باز هم سوالی بود درخدمتم🙏☺️

سلام عزیزم. چند سالتونه؟ اگر زیر 35 سال هستین برای ریزش مو شما زیاده به قدری که حجم موهاتون کم شده ن ...

۲۵ سالمه متاهلم و ی بچه دارم ....۶ ساله ازدواج کردم دو بار ففط رنگ‌ گذاشتم و تنبلی تخمدان دارم دارو میخورم بخاطرش و اینک چکاب کامل دادم‌ سالمم ولی فک کنم ویتامین دی کمه ریزش موهام انقد زیاده ک اصن نمیتونم از ته شونه کنم موهامو 😞