2777
2789
عنوان

مراقبت های پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
سلام گلم. چقدر خوبه که توو این سن بفکر پوستت هستی. ☺️ عزیزم پوستت خشکه یا نرمال؟ و اینکه احتمالا از ...

مرسی عزیزم نه خیلی پوستم خشک نیست وشاید کلا دو سه بار پنکیک زده باشم اونم با فاصله بینش زیاد من یکم هم کم خونی دارم و فکر میکنم مال اون باشه چندتا خال ریز هم روی صورتم دارم 😔ولی جوش کم میزنم 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

۲۵ سالمه متاهلم و ی بچه دارم ....۶ ساله ازدواج کردم دو بار ففط رنگ‌ گذاشتم و تنبلی تخمدان دارم دارو ...

نگران نباش عزیزم. برطرف میشه؟ چه شامپویی استفاده میکنین؟ و پوست سرتون چربه یا خشک؟ 

در مرحله اول یه شامپوی ملایم آبررسان مثل شامپو کراتین یا انارهسته انگور و شامپوی ضدریزش رو بطور یه درمیون استفاده کنین. و قطره سیلیس هم که مکمل عالی برای رویش مجدد مو هستش 2 بار در روز در آب جوشیده سرد شده یا آبمیوه هر بار 5 قطره میل کنید. اگرم خیلی ریزش زیاد بود از تونیک رویش مجدد استفاده کنین تا کاملا ریزش موهاتون برطرف بشه. اگر خواستین بهتر راهنماییتون کنم و محصولات رو بهتون معرفی کنم به من پیام بدین. درخدمتتون هستم🙏❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم نه خیلی پوستم خشک نیست وشاید کلا دو سه بار پنکیک زده باشم اونم با فاصله بینش زیاد من یکم ...

نگران نباش عزیزم. یه روتین مناسب پوستت اوکی میشه. اگه خواستی بهم پیام بده تا محصولاتت رو معرفی کنم.🙏❤️

چربه ولی پایین موهام‌ وز و خشکه و موخوره داره 

اگه موخوره داره که باید چند سانت بالاتر از موخوره کوتاه بشه و سرم موی آرگان بعد حمام خیلی عالی هستش برای برطرف کردن وز موهاتون. وقتی از حموم میاین و موهاتون رطوبت داره سرم رو بزنین و از سشوار ملایم برای خشک کردن استفاده کنین حتی بعد سشوار هم کمی سرم بزنین به ساقه موهاتون و مراقب باشین به ریشه نزنین. چون سرتون چربه از روغن و ماسک مو استفاده نکنین. اگه خوستین محصول بهتون معرفی کنم پیام بدین تا لینک فرم مشاوره رو براتون بفرستم و بهتر راهنماییتون کنم

سلام عزیزم. همونطور که میدونین پماد هیدروکینون برای کنترل و کاهش ملانین پوست هستش و لایه برداری انجا ...

بهتره زیاد از هیدروکینون استفاده نکنین چون پوستتون حساس میشه بجاش کرم بعد لیزر بزنین. اگه خواستین پیام بدین روتین مناسب پوستتون رو هم معرفی کنم

اگه موخوره داره که باید چند سانت بالاتر از موخوره کوتاه بشه و سرم موی آرگان بعد حمام خیلی عالی هستش ...

ولی من از روغن ارگان استفاده میکنم فک کنم ریزشش رو چن برابر کرده ...پس ماسک بهتر از روغنه؟

بهتره زیاد از هیدروکینون استفاده نکنین چون پوستتون حساس میشه بجاش کرم بعد لیزر بزنین. اگه خواستین پی ...

ممنونم عزیزم دوتر خودشون هیدرو کینون تجویز کرده وضد آفتابم گفت روی هم میتونی بزنی 🤔🤔الان من چیکار کنم با میسلار ماک کنم بعد بزنم ؟بعد اینکه چه ضد لکی بزنم ؟ اگه امکانش هست ممنون میشم روتین پوستی بهم بدین پوستم چربه  ومستعد جوش موهامم به شدت موخوره داره کف سرم چربه ساقه موهام وز وخشک ریزش هم دارم 🙏🙏🙏🙏

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ممنونم عزیزم دوتر خودشون هیدرو کینون تجویز کرده وضد آفتابم گفت روی هم میتونی بزنی 🤔🤔الان من چیکار ...

چشم عزیزم. اینجا یه توضیح کوتاه میدم. اگر مشاوره و محصول مناسب پوستتون رو میخواین معرفی کنم. پی وی پیام بدین.

چون اینجا لینک فرم مشاوره رو نمیشه گذاشت. شما بخاطر رفع لک های صورتتون لیزر انجام دادین درسته؟

دکتر گفتن چند نوبت باید هیدروکینون رو استفاده کنین؟مراقبت صبح بعد بیدارشدن 

شوینده _کرم هیدروکینون_کرم بعد لیزر _ کرم ضدافتاب

مراقبت شب قبل خواب

شوینده یا پاک‌کننده _ابرسان _کرم بعد لیزر_مرطوبم به دلخواه 

در طول روز هم برای تجدید ضدآفتاب، هر 3 ساعت، اول صورتتون رو با میسلار پاک میکنین و بعد ضدآفتاب میزنین. برای ریزش موهاتونم بعد مشاوره پیگیری میکنم و محصول مناسب رو خدمتتون معرفی میکنم. 

ولی من از روغن ارگان استفاده میکنم فک کنم ریزشش رو چن برابر کرده ...پس ماسک بهتر از روغنه؟

ماسک مو و روغن نباید به پوست سرتون بزنین چون چربتر میشه و ریزش مو بیشتر میشه. سرم مو بعد حمام برای ساقه مو استفاده میشه. ماسک مو هم برای ساقه مو هستش ولی ممکنه با پوست سر تماس پیدا کنه پس احتیاط کنین. روغن آرگان رو برای تقویت و روشن کنندگی پوست بدنتون میتونین استفاده کنین. و حتما تست کنین که اصل باشه. یه مقدار از روغن رو روی قاشق بریزید و فندک بزنین اگر شعله ور نشد اصله. اگه خواستین بهتر بتونم کمکتون کنم پی وی پیام بدین عزیزم🌹 اینجا لینک فرم مشاوره رو نمیشه گذاشت.