2777
2789
عنوان

بیاین کمک نامزدم(عقدیم)میگه طلاق میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 81 پست
عب نداره همه تو دوران نامزدی ازین جور بحثا داشتن مام ده بار میخاسیم جدا شیم سر این مسائل پوچ بری سرخ ...

نه اصلا هم همه اینجوری نیستن کسایی که تو عقد مشکل دارن وحل نشه بعد تو زندگیشون چندین برابر میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بدون خسیسه وجونش درمیره تا اخرعمرم همینه دوست نخواهد داشت یه قرونم خرج کنی بخصوص به خانوادت باید ...

ولی واقعا اینجوری نیست اون‌خودش هر مناسبتی باشه برای داداشم کادو میخره بعضی وقتا بدون مناسبت همینطور برای مامانم تو هر مناسبت کادو کیک میخره تو همه چی برام‌سنگ تموم‌گذاشته همه مراسم ها گاهی وقتا شده بی دلیل برا خانواده ام کادو بخرم چیزی نمیگه ولی نمیدونم چرا ایندفعه اینجوری شد فک میکنم بخاطر اینکه خودم میخواستم برم بیرون فقط خیلی حساسه  

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

اره حرفت درسته واقعا ولی نمیخوام چیزی زندگی که ۴ ساله دارم براش تلاش می‌کنم اینجوری تموم بشه نمیتونم ...

میفهمم درکت میکنم اما اگر ایشون کلا اینطوری کنن یا مشکلات بزرگتری در زندکی مشترک به وجود بیاد اینطوری رفتار کنن و همش بگن نیمخوام مسئولیت قبول کنم و... ۴ سال میشه ۱۰ سال

آخه میدونی ایشون احساس میکنم اصلا نمیخواد گسئولیت زندکی مشترک قبول کنه دنبال بهانه میگرده برو میش روانشاس نه هر روانشناسی و منطقی فکر کن چون بحث ایندته به حرف مردم توجه نکن اونا اصلا نظرشون مهم نیست

نترس بهش بگو باشه برو درخواست طلاق تو هنوز بزرگ نشدی برو پیش مامانت بزرگ شو بعد بیا 

اره👍

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

ولی واقعا اینجوری نیست اون‌خودش هر مناسبتی باشه برای داداشم کادو میخره بعضی وقتا بدون مناسبت همینطور ...

حتما میخواسته جلب توجه کنه اون کارارو کرده الان پشیمونه اصل دلش اینه که نشون داده

[QUOTE=330532411]میفهمم درکت میکنم اما اگر ایشون کلا اینطوری کنن یا مشکلات بزرگتری در زندکی مشترک به وجود بیاد اینطور ...[/Q

اره حرف حق میزنی عزیزم🥺بایید یه بار برای همیشه تلاش کنم یل برای درست کردنه یا تموم شدنش

حتما میخواسته جلب توجه کنه اون کارارو کرده الان پشیمونه اصل دلش اینه که نشون داده

از این لحاظ که نه مطمئنم که برای جلب توجه نیست و دلی

چون آدم خسیس نمیتونه ایکاروس کنه حتی بخاطر جلب توجه 

از این لحاظ که نه مطمئنم که برای جلب توجه نیست و دلی چون آدم خسیس نمیتونه ایکاروس کنه حتی بخاطر جلب ...

اگه اینجوری بود که بهت نمیگف پول پرستی...چرا میخوای خودتو گول بزنی...اون دردش فقط پول گرفتنه وخرج کردنه تو هس 

سربازه🥺

به به . واقعا با چه جراتی ازدواج میکنید با یک فرد بیکار بنده خدا دستش تو جیب باباشه بعد ازدواج کرده. 

جالب اینکه میگی دشمن شاد میشه عزیز به چه چیز شما باید حسادت کنن که با جدای شما شاد بشن

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
اگه اینجوری بود که بهت نمیگف پول پرستی...چرا میخوای خودتو گول بزنی...اون دردش فقط پول گرفتنه وخرج کر ...

این همیشه این کارارو میکرد میگفتم اره خسیسه ولی سر پول فقط دفعه اولش بود 

چون خودمم به لج انداختمش اینطوری میگه چون شدیدا لجباز سر این که گفت نرو بیرون من بد حرف زدم 

تو ۴ سال قشنگ شناختمش اتفاقا خیلی ولخرج هم هست