2777
2789
عنوان

بیاین کمک نامزدم(عقدیم)میگه طلاق میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام خواهرانه کمکت کنم نمیشه اینجا گفت و حمتا حتی شده تنهابرید مشاوره با نامزدت خیلی بهتره

ممنون🌹

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

میخوام خواهرانه کمکت کنم نمیشه اینجا گفت و حمتا حتی شده تنهابرید مشاوره با نامزدت خیلی بهتره

عجیب بود برام تازه چند دقیقه بود عضو شدین و به من درخواست دوستی دادین بازم ممنون از راهنمایت

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

من عضو نی نی سایتم ۵ساله فقط به حساب کاربریم دسارسی ندارم نیتم بد نبود فقط اتفاقهای که واسه خودم افتاده در سن شما بودم خواستم بگم تو نی نی سایت نمیشه گفت آشناهای زیادی دارم ننیخوام از زندگیم کسی چیزی بفهمه خودم مادرم و این شرایطو داشتم 

ان شاالله هرچی خیره واستون رقم بخوره ولی یه جوری گفتید انگار میخوام شما رو اقفال کنم....هرچند فضای م ...

خیلی ممنون از راهنماییت خداروشکر  هل شد

ببخشید عزیزم قصد بدی نداشتم ولی واقعا آدم می‌ترسه از بس که سایت اوضاعش خراب شده

بیشتر از شناسایی شدن ترسیدم گلم منظوری نداشتم بازمم ببخشید