2777
2789
عنوان

بیاین کمک نامزدم(عقدیم)میگه طلاق میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 81 پست
میه خسته شدم میخوام تموم شه تحمل رفتارتون ندارم تو پول پرستی و میگه شما تحمل خیلی چیز هارو ندارین اص ...

فقط بدون خسیسه وجونش درمیره تا اخرعمرم همینه دوست نخواهد داشت یه قرونم خرج کنی بخصوص به خانوادت باید همیشه پنهون کاری کنی ...اون دردش فقط اینه که ازش پول گرفتی برای بردارت هدیه بخری اینا همش فیلمشه  وبهونش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به حرفاش فقط میخواد بترسونتت یکبار توام سفت و سخت وایسا بگو باشه طلاق بگیریم دیگه ازین حرفا ...

چندبار گفته ولی دو سه ساعت بعد خودش اومده منت کشی 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

تا الان دوسه باری زده ولی به مامانم می‌گفته من یه روز بدون اون نمیتونم بمونم فقط میترسونمش

ببین ایشون که راست بگه جه دروغ کارش خیلی اشتباهه بعنی چی بترسونم چه معنی میده یک جوری رفتار میکنه انگار تو دنبالشی و همش منت میزاره از کحا میدونی به مامانت از ترسش هیچی نگفته؟ به نظرم حتما پیش یک روانشناس خیلی خیلی خوب برید من درک میکنم دوسش داری ولی نزار اگر خوب نیست بعد ۵ سال خدایی نکرده جدا شید عاقلانه فکرکن لطفا

سنش برای ازدواج واقعا کمه

☹️☹️☹️

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

عب نداره همه تو دوران نامزدی ازین جور بحثا داشتن مام ده بار میخاسیم جدا شیم سر این مسائل پوچ بری سرخ ...

واقعا ؟ دعا کن برام 

اره میدونم فقط میدونی چیه بابام اولش مخالف بود فقط یه روز گفت نه ولی بخاطر من که میخواستم قبول کرد ن ...

بگو میخام بترسونمش

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اسی تا الان چقدر ازش پول گرفتی 

نمیدونم خیلی کم مامانم اکثر دوستان نداره ازش پول بگیرم ولی نم نمیخوام اونجوری عادت کنه و رفتیم سر خونه زندگیمون نتونم پول بگیرم ازش 

ولی نمیدونم چرا بهم میگه تو پول پرست شدی میخواه سرتاپای برات پول بریزم 🤐🤐🤐

به پختگی نرسیده سخته تکیه به ادمایی با این مزاج هنوز وقت زنش نبوده

اره واقعا خیلی سخته فهمیدم ولی قبول کردم خواستم که تموم بشه دوران دوستی نشد گفتم درست میکنیم اخلاقای خوب زیاد داره دوست داره منم خیلی دوسش دارم بدون اون نمیتونم 

ببین ایشون که راست بگه جه دروغ کارش خیلی اشتباهه بعنی چی بترسونم چه معنی میده یک جوری رفتار میکنه ان ...

اره حرفت درسته واقعا ولی نمیخوام چیزی زندگی که ۴ ساله دارم براش تلاش می‌کنم اینجوری تموم بشه نمیتونم اصلا تصمیم بگیرم