2777
2789
عنوان

بیاین کمک نامزدم(عقدیم)میگه طلاق میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 2239 بازدید | 81 پست

مامان بابای من خیلی دوستش دارن بهش احترام میزارن نمیدونم چرا اینجوری میکنه فک میکنم بازم میخواد منو بترسونه ولی خیلی جدی داره حرف میزنه

منم خیلی دوسش دارم نمیتونم تحمل کنم 😭😭😭😭😭

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزاشت برم بیرون کادو بخرم منم گفتم تو از خانواده من خوشت نمیاد اینجوری میکنی منم رو حرص بودم واگرنه ...

بقیه حرفاتم خوندم این آقا رفتارش نرمال نیست پیشنهاد طلاقشو بپذیر و سفت وایسا یا درست میشه و براش درس عبرت میشه یا اگه فرقی نکرد واقعا طلاق بگیر

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این بحث ها توی عقد زیاد پیش میاد واسه چی گفته طلاق حالا

میه خسته شدم میخوام تموم شه تحمل رفتارتون ندارم تو پول پرستی و میگه شما تحمل خیلی چیز هارو ندارین اصلا هم الان با من راه نمیاه

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

بقیه حرفاتم خوندم این آقا رفتارش نرمال نیست پیشنهاد طلاقشو بپذیر و سفت وایسا یا درست میشه و براش درس ...

😔😔😔چجوری همه منتظر همینن نمیخوام دشمن شاد بشم خدایا چرا اینجوری شد

اره حالا که گفته طلاق منم سفت پاش وای میستم ببینم الکیه یا راست میگه 

چقد بچس چندسالشه

۲۳ واقعا بچه است واقعاااااا

😔😔😔چجوری همه منتظر همینن نمیخوام دشمن شاد بشم خدایا چرا اینجوری شد اره حالا که گفته طلاق منم سفت ...

این همه ای که میگی یه سردرد سادشون دور از جونت ایشالا ۱۰۰ سال زنده باشی ولی از خبر مرگت براشون مهمتره پس بیخیال حرف و فکر مردم باش الان فقط خودتو ببین و زندگی و آیندتو

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با توجه به حرفاش فقط میخواد بترسونتت یکبار توام سفت و سخت وایسا بگو باشه طلاق بگیریم دیگه ازین حرفا ...

الان گفته که به مامانت بگو میخوایم تموم کنیم (آخه اکثر دعوامون بشه خیلی جدی من به مامانم میگم میدونه که گفتم اینجوری میگه)

بعدشم من گفتم به ربطی نداره خودت شروع کردی خودت بگو اونم گفت فردا میرم درخواست طلاق میدم بعدشم نامه میاد دم درمون 

مگه بچه آیی که بترسونتت .

شادی هدف زندگی نیست.شادی نتیجه یک زندگی معنادار هست.شادی چیزی است که به دست می آید وقتی معنادار زندگی کنی.شادی اصیل پیوستن به زندگی است. شادی مشارکت در حیات است و ادا کردن سهم مان در زندگی است و در مفهوم عمیقش پیوستن نی به نیستان است.