2777
2789
عنوان

عروسی که 4 سال منتظرش بودم بهم زدم

2102 بازدید | 93 پست

همیشه دوست داشتم با کسی ازدواج کنم خواهر داشته باشه چون خودم ندارم 

با یکی 3 سال دوست بودم بالاخره اومد خواستگاری پدرم گفت 300 تا سکه خواهر بزرگش همه اس تو گوشش پچ پچ کرد 

خواهر کوچیکه گفت بریم فکرامون و برگردیم الان میگم بقیه اش

پیرو تاپیک پربازدید.........🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این موقع پر بازدید نمیشی

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

پسر عاقل ۳۰۰ تا سکه قبول نمیکنه. دختر عاقلم با توجه به شرایط بهترین تصمیم رو میگیره 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

با هزارتا خواهش که من مهریمو میبخشم دوتا نوشته دادم بهش اومد با پدرم دوبتره صحبت کرد 

بدون خواهرش 

برام بله برون که فقط یه انگشتر اورد 

صیغه 3 ماهه خوندیم 

که بتونیم بریم بیاییم 

بعد از یک ماه پاگشا کرد ببخشید توف هم ننداختن کف دستم