2777
2789

من تازه وارد هفته 28 شدم. همه میگن از این هفته تعداد تکونای بچه مهمه. ولی نمی دونم چند بار باید باشه؟ یعنی باید بشمریم؟ روزانه یا ساعتی؟ هیچ کس به من توضیح نداده آخه فقط میگن تکوناش کم بشه باید بری بیمارستان. میشه کمک کنین لطفا؟ مرسی

تودوساعت۸ بار

مرسی. یعنی باید مرتب باشه؟ یه تایمایی خواب نیست بچه؟ من مثلا صبحا که میام سر کار تا بعد از اینکه صبحونه میخورم اصلا تکون نمی خوره.     فکر می کردم خواب باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی. یعنی باید مرتب باشه؟ یه تایمایی خواب نیست بچه؟ من مثلا صبحا که میام سر کار تا بعد از اینکه صبح ...

اره خوابه به مرور ساعت خواب و بیداری دستت میاد دخترمنم نه صبح یه تکونی میخورد ساعت ۳بیداربود باشبا ساعت۱۱.۱۲

اسمم سیندخت هست 
اره خوابه به مرور ساعت خواب و بیداری دستت میاد دخترمنم نه صبح یه تکونی میخورد ساعت ۳بیداربود باشبا س ...

آها پس فقط زمانی که بیداره توقع داریم هر دو ساعت 8 بار تکون بخوره. خیالم راحت شد. آره دختر منم صبحا خوابه. بعداز ظهرا و آخر شبا بیداره. کلا وقتایی که پیش باباش باشه  

ممنون از اینکه وقت گذاشتین

سلام شما از رو سونو ان تی تشخیص جنسیت بلدین؟عاخه تو ی تاپیک دیدم گفتین

سلام عزیزم. میتونم یه کم حدس بزنم ولی خب ان تی قطعیت نداره، البته نمیدونم تا الان که حدسام تقریبا درست بوده   

عزیزم میشه برام گزارش بزنی بترکم🫤

شاید باورت نشه ولی بلد نیستم😂 من بعد از بارداری عضو شدم فقط نی نی سایت میام تاپیکای بارداریو میخونم و سوالامو می پرسم و میرم. ایناشو بلد نیستم اصلا.

شاید باورت نشه ولی بلد نیستم😂 من بعد از بارداری عضو شدم فقط نی نی سایت میام تاپیکای بارداریو میخونم ...

باشه قربونت منم تازه عضو شدم زیاد بلد نیسم خودمم.میگم من الان تو هفته ۱۵ هستم برم سونو جنسیت معلومه؟

🫤
باشه قربونت منم تازه عضو شدم زیاد بلد نیسم خودمم.میگم من الان تو هفته ۱۵ هستم برم سونو جنسیت معلومه؟

فکر می کنم مشخصه. من خودم تا زمانی که برای سونو آنومالی رفتم صبر کردم. ولی همونی که تو ان تی حدس زده بود درست بود. احتمالش زیاده همون پیش بینی ان تی.