2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخمل سوزن دوزی

بنظرتون تا کی میشه پوشید

۴تومن دادم پارچه خریدم ولی پشیمون شدم

چون فکرشو که کردم مگه چقدر میشه پوشیدش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

کتی و کوتاه که مثل لباسه انگار

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بنظرتون تا کی میشه پوشید ۴تومن دادم پارچه خریدم ولی پشیمون شدم چون فکرشو که کردم مگه چقدر میشه پوش ...

مبارکتون باشه

اگر هوا سریع گرم نشه

تا وسط های فروردین میشع پوشید

بعدم از وسط های مهر دوباره میشه بپوشی

خانه شماره 12 میدان گریمولد
بنظرتون تا کی میشه پوشید ۴تومن دادم پارچه خریدم ولی پشیمون شدم چون فکرشو که کردم مگه چقدر میشه پوش ...

مجلسین کوچه بازار نمیشه پوشید

با جنس کتان و لنین هم هست مخملو فوق تا اردیبهشت بشه پوشید

کاربری دوممه         
مبارکتون باشه اگر هوا سریع گرم نشه تا وسط های فروردین میشع پوشید بعدم از وسط های مهر دوباره میشه ...

مرسی عزیزم

اینجا خوزستانه😪

خیلی زود گرم میشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁