2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یبار یکی بود گفت برادرم نامزد داره رفته با دختر دایی متاهلم دوست شده و رابطه داره و همش فحش دختر داییش میداد منم گفتم این برادره شما ادم بی شرفی هستش که همچین کاری کرده هیچی منو سه روز تعلیق کردن

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

@niniyar_3   ایشون مشکلی براش پیش اومده

تعلیق شدییییییییییییییییی

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
والا یبار یکی بود گفت برادرم نامزد داره رفته با دختر دایی متاهلم دوست شده و رابطه داره و همش فحش دخت ...

لینک نمیشه بزارم 

وگرنه تاپیکی که

منو ریپ زده میزاشتم

بهش فشار اومده میگه درخواست دوستی دادی بهم😬😬😬😭😭😭😫😫😫

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
سلام 🌹آره دیشب زده بود بخاطر فکر کنم دعوا 

حالا تو تعلیقی ات داعمی میشه؟

یا زمان دار؟

خسته نمیشی تعلیق میشی

اگر مدت کمی میام در حال خوندن کتاب ها هستم .. در حال رشد هستم "روح " ام را بازسازی میکنم "جسمم را اماده میکنم تا زخم هایی که بهم وارد شده را ابیاری بدم .. در حال رفتن هستم..
تازه یکیشم هست ول نمیکنه هر چه قدر رد میکنم باز درخواست میده، دیرینگ هستش😐😐😐

اینقد که از دستش عصبی شدم دستام میلرزه😤😤😬😬😬🤦‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚