2777
2789

۴۸ روزه خبرشو ندارم... 

حتی نمی‌دونم خوبه حالش یا ن... 

حتی نمی‌دونم چیکار میکن... 

کدوم قسمت دنیاست.. 

صداشو نشیدم.. حسش نکردم ... و... 

۴۸ روز بی خبری... چیکار کردی با دلم ؟ 

دیشب خوابش رو دیدم ک تونست برگرده.. تو خواب بم زنگیده بود میگف هنو منو میشناسی ن ؟

مگ میش تورو نشناخت ؟ تو برام آرامبخشی 

بت اعتیاد دارم... من میپرستمتا 

تا دنیا دنیاست عاشقت میمونم... آخ عاشق شدنم اختیاری نبودا 

دردت ب جونم 🙂 

دور چشات بگردم 😭 

.

بچها برا آزادیِ کسی ک دوسش دارم صلوات میفرسین؟ فرستادین لایک کنین منم براتون بفرسم 

یه دنیا ممنونم 

چرا زندانه؟؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

ببخشید چرا زندانه؟

آن شالله که زودتر آزاد بشه

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا زندانه؟؟؟

زندون نیس 😔 

اعتیاد داشت 

دوس داشت ترک کنه 

با باباش توافق میکن ۷ روز بره کمپ 

بعد باباش ۴۸ روزه نگهش داشته 

اگ بخاطر اعتیاد بود نمیسوختم 

سر چیز دیگ لج کرده باهاش و میگ می‌خوام سه سال کمپ نگهش دارم 

کاش مامان داشت 😔

ذکر صلوات و دعای خیر

مثلا اعوذ بکلمات الله تامات من شر ما خلق 3بار 

بِسْمِ اللَّهِ الَّذِي لاَ يَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَيْءٌ فِي الْأَرْضِ وَلاَ فِي السّمَاءِ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ)

3بار

معنی: به نام خدائی که ضرر نمی رساند؛ با نامش چیزی در زمین و نه در آسمان و او شنوا و داناست.

فضیلت: ( کسی که سه بار صبح و سه بار شام آن را بخواند هیچ چیزی به او ضرر نمی رساند

يَا حَيُّ يَا قَيُّومُ بِرَحْمَتِكَ أَسْتَغيثُ أَصْلِحْ لِي شَأْنِيَ كُلَّهُ وَلاَ تَكِلْنِي إِلَى نَفْسِي طَرْفَةَ عَيْنٍ)

معنی: ای زنده و تدبیرکننده عالم به رحمتت از تو مدد می خواهم که نیکو سازی همه امورم را واینکه مرا به اندازه یک چشم بهم زدن به حال خود واگذار نکنی.