2777
2789
عنوان

چه کاری کردید زندگیتون عوض شد؟

1937 بازدید | 60 پست

سلام 

چه کاری کردید زندگیتون عوض شد؟

کجا خسته شدید؟

تغییرش دادید؟

چیکار کردید؟

حتی یه تغییر کوچوکو!

اطفا اگر طولانیه بازم بگید شاید یکی بهش احتیاج داشته باشه🙏

اشتباه پشت اشتباه و درنهایت زندگیم نابود شد 

الانم افسرده ام 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی پول ترین بودم 

ماشینمو فروختم آنلاین شاپ زدم کارم گرفت وضعم خوب شد 

بازم ماشین خریدم طلا 

بازم بعد یه مدت همه شو فروختم مغازه زدم 

بازم ماشین خریدم ...خونه ام بزودی ایشالا میخرم ...خلاصه ریسک کردم زندگیم و عوض کردم 

درک این جمله:

شاید تقصیر من نبوده ولی مسئولیتش با منه چون زندگی منه

تو شرایطی بودم که اذیت میشدم، تو اون شرایط قرار گرفتنم تقصیر من نبود ولی سعی کردم مسئولیت زندگیمو کامل به عهده بگیرم و شرایطو عوض کنم و کردم

سال‌های طولانی قرص آرام بخش دوز خیلی بالا استفاده میکردم

اعتماد بنفسم داغون شده بود دستام میلرزید لکنت خفیف گرفته بودم یه شب تصمیم گرفتم نخورم و الان چندین ماهه پاکِ پاکم به لطف خدای مهربون و همه ی تاثیرات بدی که روم  گذاشته بود از بین رفت

یجا دیگه هم توفیق اجباری شد و در شر برای من خیر شد

خیانت شوهرم منو ۱۸۰ درجه تغییرداد یسال گریه کردم ولی بعدش بشدت همه جوره قوی شدم جوری که بعضی وقتا باورم نمیشه این منم