2777
2789
عنوان

ضامن هیچکس نشید اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 34 پست
مبلغ زیاده  اول نباید قبول میکردی  دوم اینکه آرامشت حفظ  سوم اینکه حقته باید بگیری ...

مرسی ازت ممنون برای همراحیت اره باید ارامشو حفظ کنم و از خدا بخوام تو این مسیر کمکم کنه

ان شالله که بیشعوریشو کمتر کنه و قسطاش بده..خیلی نامردیه بخدا بخوای ثواب کنی کباب بشی😢 منم کارمندم ...

خواهش که ازت دارم برای هیچکس ضامن نشو از بچه های خاله و دایی و عمو و عمه بگیر تا نزدیک ترین دوستت مگراینکه اون طرف هم تو یه وام ضامن تو باشه . من خیلی زرنگ بودم اما اینجا بندو اب دادم و گول قلب مهربونمو خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش که ازت دارم برای هیچکس ضامن نشو از بچه های خاله و دایی و عمو و عمه بگیر تا نزدیک ترین دوستت مگ ...

چشم حتما.. ممنون عزیزم

مشکل شما هم درست بشه انشالله

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

اگه با هم مشکل دارین  دوتایی حلش کنید ن اینکه جلو بقیه بگه من زنمو نمیخوام از حرفا مردی ک زن گرفت از اولش چشم داشت عقل داشت همه چیو قبول کرد پس باید ب همه چی پایبند باشه با داد زدن و لج بازی هیچ چیز درست نمیشه