2777
2789

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از اذان صبح نیت میکنی روزه بگیری برای یک ماه

بعد همین دیگه

مبطلات روزه رو هم میتونی سرچ کنی بخونی 

موفق باشی

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
مرجع تقلید دارید؟

مرجع تقلید چیه گلم ؟

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

صبح قبل اذان پاشو بخور بعد تا اذان مغرب هیچی نخور

بهتره غذای سبک بخوزی و سرخ کردنی و چرب و چیلی نباشه که تشنه نشی

از اذان صبح تا مغرب غیبت،فحاشی،دروغ ممنوع

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
اگه مژه و ناخن داری ریمو کن. غسل کن تا غسلی به گردنت نباشه. 

کلا اهل این جور چیز ها نیستم امروز آخرین روز عادتم بود گرفتم 

قیل از اذان صبح بیدار شو سحری بخور تا اذان صبح بعدش نیت روزه بکن. دیگه تباید چیزی بخوری تا اذان مغرب.

به غیر از روزه بودن شکم، چشمات، گوش هات، زبانت هم باید روزه باشه

دروغ نگی غیبت نکنی و نشنوی چشمات به حرام نیفته خلاصه که تو این ۳۰ روز تمرین خوبیه برای بنده خالص شدن

پیش پیش اعمالت قبول باشه التماس دعا

قبل از اذان صبح نیت میکنی روزه بگیری برای یک ماه بعد همین دیگه مبطلات روزه رو هم میتونی سرچ کنی بخ ...

ممنونم ♥️

عزیزم.شب اول ماه رمضون نیت میکنی که یه ماه برای رضای خدا روزه میگیرم.توی گوگل سرچ کن فلسفه روزه رو بخون.روزه ی دهان و روزه ی چشم و بخون.سحریتو میخوری بعداذان صبح نمازتو میخونی و طی روز سعی میکنی همونجور که شکمت روزه اس دهان و چشمتم روزه باشه تا اذان مغرب.سر سفره افطارم خیلی دعا کن.

همون قدر باش که هستن برات💛💚💜🩵🩶🧡💙
صبح قبل اذان پاشو بخور بعد تا اذان مغرب هیچی نخور بهتره غذای سبک بخوزی و سرخ کردنی و چرب و چیلی نبا ...

ممنونم ♥️

مرجع تقلید چیه گلم ؟

کسی که تمام راه و روش دین و واجبات و محرمات و از ایشون پیروی میکنی و اگه مسئله ای داشتی ازشون سوال میکنی

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست