2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

131 بازدید | 14 پست

بچه ها امکانش هست توی تخمدان لقاح صورت گرفته باشه زود برم سونو اونو اشتباها کیست ببینن؟؟ چون من اصلا کیست نداشتم ماه پیش سونو دادم فقط فیبرو داشتم چند روز پیش اقدام بودم بعدش برای چیز دیگه سونو رفتم گفت کیست داری ولی من حدسم اینه ایا ممکنه یا بی ربطه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لقاح توی خود تخمدان نداریم . توی لوله ایی که از تخمدان به رحم وصل میشه ممکنه بشه ولی تو خود تخمدان نه ‌ .

کبست ها همینجوری ان دیگه . اون میتونسته ماه میش هم بوده باشه ولی لندازش کوچیک بوده ندیدش. یا هم که تازه درست شده

من باید سونو سایز فولیکول میدادم دیر رفتم اونروزم کیت تخمک زدم دیدم مثبت اقدام کردم سر خود چون دکترم گفته بود سونو فولیکول بده تا امپول ازادسازی بدم من بعد لتروزول و امپول اج ام جی سرخود اقدام کردم دیگه نزاشتم ب امپول ازادسازی برسه دیگه امروز رفتم گفت دیر اومدی فولیکول نداری کیست میبینم و دوتا فیبروم اصلا پکر شدم🤦🏼‍♀️

کیست ها بزرگ نیستن . یکی دو سانته یکی سه سانت . ولی نوعشون معمولی نیست . سریعا برو پیش دکتر زنان بهت قرص ضدبارداری میده که بزرگتر نشن یا کوچیک شن . 

ضمنا تز همین امشب شکمتو با روغن کنجد یا سیاهدونه اگه حساسیت نداری قشنگ قبل خواب چرب کن . چیپس پفک فست فود هم برات مثل سمه . لبنیات هم همینطور ‌ .

چیزایی که گفتی رو اطلاعاتی ندارم ‌ . من خودم کیست اندومتریوز داشتم که دیر فهمیدم و عمل کردم بزرگ شده بود ‌ توی سونوی منم زده بود هموراژیک و اندومتریوما . عین همین . ولی سایزش ۹ سانت !!شده بود . فکر نکنم بوجود اومدن کیستت ربطی به چیزایی که گفتی داشته باشه .

عمل کردی مشکلی برای تخمدانت پیش نیومد؟ لاپراسکوپی کردی؟

اره . نه مشکل خاصی پیش نیامد خداروشگر . کمی کوچیکتر شده چون قسمت کوچیکی از تخندان با کیست برداشت شده اما بیشتر بافتش هست . این قضیه بسته به اندازه و حالت کیست روی تخمدان توی ادمای مختلف فرق داره شاید برای یکی محبوز شن بیشتر یا همه تخندان و بردارن