با گوشای خودم شنیدم شوهرم داشت تلفنی با ی خانمی حرف میزد و از کثافت کاریهاشون میگفتن رفتم خونه بابام ولی برگشتم فقط بخاطر دخترم و بچه ی تو شکمم احساس بیچارگی میکنم خیلی خیلی غرورم شکست کاش میمردم ولی اینو نمیدونستم ولی با تعهد برگشتم ک دیگه تکرار نکنه سه روز تمام فقط گفت غلط کردمو گه خوردم ولی بازم نارحتم نمیدونم چجوری ادامه بدم چجوری دوباره بتونم بهش اعتماد کنم کمکم کنین خانوما خیلی شکستم داغونم اگه دوتا بچه هام نبودن
با پوست و گوشتم درکت میکنم😓منم دو ماه نیم فهمیدم شوهرم عشق زندگیم کسی که فکر میکردم پشت و پناهمه با یه زن شوهر دار رابطه داره رابطه احساسی و جنسی💔واقعا من که دیگه خودمو نمیشناسم عوض شدم
شدم یه موجود دیگه ای
😓
کاش یکی درکم میکرد
من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم! 🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝