2777
2789
عنوان

بهم خیانت شد ولی بازم برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 57 پست
متاسفانه‌قانون‌ در‌ مورد‌ خیانت‌ مرد‌ یا‌زن‌ خیلی‌ شل‌ گرفته‌.اگه‌شلاغ‌در ملا عام‌یاسنگسار‌بود‌ دیگه ...

واقعا تا بخوای ثابت کنی پیر میشی .حالا اون لحظه ای که صحنه ای میبینی از کجا دونفر عاقل و عادل پیدا کنی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم

با پوست و گوشتم درکت میکنم😓منم دو ماه نیم فهمیدم شوهرم عشق زندگیم کسی که فکر میکردم پشت و پناهمه با یه زن شوهر دار رابطه داره رابطه احساسی و جنسی💔واقعا من که دیگه خودمو نمیشناسم عوض شدم 

شدم یه موجود دیگه ای 

😓

کاش یکی درکم میکرد

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

درک میکنم با پوست و گوشتم درکت میکنم😓منم دو ماه نیم فهمیدم شوهرم عشق زندگیم کسی که فکر میکردم پشت ...

درکت می کنم 

باز شما زنه شوهرداره راهی هست بره گمشه همون شوهرش بفهمه مشت مال حسابی به شوهرت بدن من چی

اره ادم دنیاش عوض میشه نسبت به همه چی کلا زندگیت به دو قسمت  قبل از خیانت و بعد از خیانت تقسیم میشه

نمیبخشم شوهرمو خدا تلافیشو در بیاره

درکت می کنم  باز شما زنه شوهرداره راهی هست بره گمشه همون شوهرش بفهمه مشت مال حسابی به شوهرت بد ...

مشت و مال دادن شوهرم دردی ازم دوا نمیکنه

من باختم 

قلبمو احساسمو باختم 

من سر این داستان 

حتی اعتقاداتم هم عوض شده 💔

حال خوبی ندارم😓

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مجبوری عزیزم به خاطر دوتا بچت تحملش کنی

به مدت ازش فاصله بگبر

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خانوادت که حمایت نمیکنن

فعلنم که نمیتونی بخاطر بچه هات جدا شی

همسرتم باز تکرار میکنخ

تنها راهت اینه یه جوری دیگه اونو خودت میدونی از نظر مالی مستقل بشی و نهایت تا ۴،۵ سال دیگه ازش جدا شی

حضانت بچه هاتم یه جور بگیر

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️