2777
2789
عنوان

بهم خیانت شد ولی بازم برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم چجوری خودمو قانع کنم برام مهم نباشه و ادامه بدم نمیدونم

فقط میدونم خیلی سخته تابخای هضمش کنی غروره آدم لگدمال میشه وهمیشه ذهنت خراب که الان کجاست پیش کیه چکار میکنه عزیزم بهترین راه رو برای خودت انتخاب کن 

عزیزم‌.فقط‌به‌فکر‌ بچه‌هات‌باش‌ به‌همسرت‌یه‌فرصت‌ دوباره‌بده‌شایدتوبه‌کنه‌.وقتی‌خانوادت‌پشتت‌نیستن‌د ...

بابا همچین شوهرای کثافتی چه میدونن توبه وخدا چیه اگه ایمون داشتن که به زن بی گناه خودشون ومادر بچشون خیانت نمیکردن خاهر

منم مث خودتم قهر کردم و برگشتم ولی تموم نکردن هنوزم زنه هست .ببین زنی که با مرد متاهل بچه دار روی خوش نشون میده چشمشو از روی همه چی بسته و حالا حالاها پلاسه منم یبارخوبم یبار مث الان سردرگم شوهرم یبار محل نمیده انگار نیستم یبار خوبه خدا خیر نده بهشون الهیی که همین زن ها بکننشون پشت میله های زندان دلم خنک شه

بابا همچین شوهرای کثافتی چه میدونن توبه وخدا چیه اگه ایمون داشتن که به زن بی گناه خودشون ومادر بچشون ...

واقعا که گل گفتی شوهر من اعتقاداتش رو زیر پا گذاشت وقتی از چیزی ترس نداشته باشن گناه نمیدونن لذتم میبرن تا زمانی که میمیرن 

خدا به داد دلمون برسه میبینی تو اوج حال خوبت یهو باد پیاماش میفتی شل میشی الهی که هر دوشون رو خدا تقاص بگیره

متاسفانه‌قانون‌ در‌ مورد‌ خیانت‌ مرد‌ یا‌زن‌ خیلی‌ شل‌ گرفته‌.اگه‌شلاغ‌در ملا عام‌یاسنگسار‌بود‌ دیگه‌کسی‌فکر‌خیانت‌در‌ سرنداشت‌.لعنت‌به‌این‌ قانون‌ مضخرف