2777
2789
عنوان

بر بچه ای که کرونا گرفته چی خوبه

104 بازدید | 4 پست

من و دخترم چند وقته کرونا گرفتیم حس بویایی و چشایی رو هم کلا ازدست دادیم نفری ۴بار دکتر سرم و آمپول دریافت کردیم من یه کوچولو بهترم 

ولی دخترم بی اشتهایی گرفته شربتاشم میدم بالا میاره آب هویج و آب سیب میدم بالا میاره گریه میکنه میگه میلم نمیکشه بزور شیاف میزارم بر تبش 

۷سالشه موندم چیکار کنم سرفه هم داره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب سیب. آب هویچ بده بخوره . جوشان ویتامین سی . آب ولرم عسل و لیموترش 

همه اینارو براش تهیه کردم عزیزم اما لب نمیزنه گریه میکنه میگه حالت تهوع دارم میل ندارم 

میگم این دوران میشه شربت تقویتی خرید داد

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
همه اینارو براش تهیه کردم عزیزم اما لب نمیزنه گریه میکنه میگه حالت تهوع دارم میل ندارم  میگم ا ...

بله . آسماوویت بده بخوره . نیم ساعت قبل غذا اشتهاش باز میشه برای سیستم ایمنی عالیه و ریه ...