2777
2789
عنوان

Dvt و لخته شدن خون در بارداری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممدرکت‌میکنم‌ان شالله امروز و فردا مرخص میشی !منم به خاطر هماتوم استراحت مطلق بودم که این اتفاق ...

ربطی به استراحت و هماتوم و اینا ندارد 

من که استراحت مطلق نبودم همیشه هم در حال بدو بدو 

چرا اینجور شدم 

ببین علتش رو بیخیال شو اصلا

بهش فکر نکن 

تا آخر بارداری کلی راه مونده بخوایم به این چیزا فکر کنیم ، نابود میشیم

[QUOTE=356191966]ربطی به استراحت و هماتوم و اینا ندارد  من که استراحت مطلق نبودم همیشه هم در حال بدو بدو  ...[/QUOTE

شما درست میگید 

من با خانم سوفیا صحبت کردم‌

خداروشکر خودشون‌و بچشون صحیح و سالم هستن !! و همین دارو رو تا روز آخر زایمان استفاده کردن ! 

البته دکتر منم گفته تا سه ماه بعد از زایمان باید استفاده کنم !

ما هم‌ توکل می‌کنیم به خدا 

فقط باید زیر نظر دکتر بارداری های پرخطر زایمان کنیم و متاسفانه تو شهر من همچین تخصصی وجود نداره و من مجبورم برم تهران زایمان کنم !

و‌در نهایت گر نگهدار من آن است که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد !!

بنفشه مشکل من پیچیده شده 😔بعد از ۸ روز بستری حالا میگن لخته ها بیشترم شده دیگه نمی‌دونم چی در انتظا ...

عزیزم لخته در چه حد وسیعه؟

سونو داپلر چی میگه؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
بنفشه مشکل من پیچیده شده 😔بعد از ۸ روز بستری حالا میگن لخته ها بیشترم شده دیگه نمی‌دونم چی در انتظا ...

چرا آخه !؟ مگه دارو نمیگیری !؟

به من گفتن اگر فعالیت نکنی بدتر میشه 

مرتب با مچ پام‌فعالیت میکنم و‌هفته ایی یکبار دارم سونو میدم تا شرایطم رو بدونم !

راه میرم‌ ‌چون‌حتما  باید راه بری که بهتر بشه ولی راه رفتن آروم 

خیلی خسته شدم .شماها لخته هاتون برطرف شد که مرخص شدین؟

سلام عزیزم خداروشکر که بهتری 

نه برای منم برطرف نشده ولی تحت کنترله !

به این زودی که برطرف نمیشن !!

ممکنه تا ۳ماه حتی بیشتر بازم تو سونو لخته ها باشه ولی کم کم از بین می‌رن ! فقط دیگه خطری ندارن و آمبولی نمیشه 

نگران نباش عزیزم 

سلام عزیزم خداروشکر که بهتری نه برای منم برطرف نشده ولی تحت کنترله !به این زودی که برطرف نمیشن !!ممک ...

آنقدر منو ترسوندن که نمی‌دونم چجور به زندگی عادی برگردم.       بنفشه جان شما الان راحت راه میری؟ نینیت خوبه؟

آنوکسا میزنی؟