2777
2789
عنوان

Dvt و لخته شدن خون در بارداری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 66 پست
سلام عزیزم خوبم بهترم خیلیمیشه گفت تقریبا به زندگی عادی برگشتمجالا تا ببینم چی پیش میاد

سلام عزیزم خوبید ؟ منم هفته ۸ هستم و مشکل شما رو دارم 😭😭😭😭 میشه تورخدا با من تماس بگیرید ازتون مشورت بگیرم . ۰۹۱۶۳۴۲۳۸۷۸

سلام عزیزم خوبید ؟ منم هفته ۸ هستم و مشکل شما رو دارم 😭😭😭😭 میشه تورخدا با من تماس بگیرید ازتون م ...

سلام عزیزم

چیشده؟

خون لخته کردین؟

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزمچیشده؟خون لخته کردین؟

بله 

هفته ۹ بارداری هستم و به علت استراحت مطلق دی وی تی در پای چپم ایجاد شده !!😭😭😭 شما بارداری‌تون ادامه پیدا کرد ؟ برای بچه مشکلی به وجود نیومد ؟ میشه خواهش کنم شمارتونو بدید باهاتون تماس بگیریم !!! یا با من‌تماس بگیرید ۰۹۱۶۳۴۲۳۸۷۸

دکترا  گفتن به احتمال زیاد ممکنه بچه سقط بشه 😭😭

اینجا گاهی اوقات نمیشه پیام هارو ریپلای کرد !!

خواهش میکنم به کمک کنید و راهنماییتون نیاز دارم 

خیلی حالم بده!!😭😭😭😭

سلام عزیزمچیشده؟خون لخته کردین؟

بله 

هفته ۹ بارداری هستم و به علت استراحت مطلق دی وی تی در پای چپم ایجاد شده !!😭😭😭 شما بارداری‌تون ادامه پیدا کرد ؟ برای بچه مشکلی به وجود نیومد ؟ میشه خواهش کنم شمارتونو بدید باهاتون تماس بگیریم !!! یا با من‌تماس بگیرید ۰۹۱۶۳۴۲۳۸۷۸

دکترا  گفتن به احتمال زیاد ممکنه بچه سقط بشه 😭😭

اینجا گاهی اوقات نمیشه پیام هارو ریپلای کرد !!

خواهش میکنم به کمک کنید و راهنماییتون نیاز دارم 

خیلی حالم بده!!😭😭😭😭

سلام بچه ها من هم بخاطر این مشکل بستری شدم . ۹ هفته باردارم. سوفیا بیا از تجربه ت بگو

سلام عزیزم بلادوره 

شما چه دارویی براتون تجویز کردن ؟ علت ایجاد دی وی تی شما چی بود ؟ به شما هم گفتن تهدید به سقط هستید ؟

من تقریباً یک هفته س که تو icu بستری م . هپارین تزریقی میگیرم . همه چی رو سپردم به خود خدا . به من نگفتن مشکل برای بچه بوجود میاد . شما هم نگران نباش . ما مجبور به تحمل این وضع هستیم. فقط باید امید و توکل بخدا داشته باشیم

من تقریباً یک هفته س که تو icu بستری م . هپارین تزریقی میگیرم . همه چی رو سپردم به خود خدا . به من ن ...

عزیزممم‌ ان شالله زود خوب بشید و با سلامتی به خونه برگردین  

کاملا درکتون میکنم خیلی روزهای سختیه خیلی ! منم هر روز میمیرم و زنده میشم اما چاره ایی جز تحمل نیست !!! توکل ‌بر خدا 

شما لخته کجای پاتون هست و تا کجا پیشرفت داشته ؟

لخته پشت زانوی چپم بوده . پیشرفت و ایناشو نمی‌دونم!

و بهش فکر نمیکنم. علتشم نگفتن . احتمالا بخاطر بارداری بوده

به نینی فکر کن و به روزای خوب .

نگران سقط هم نباش

شما هم بستری شدید؟

چند روز؟ الان راحت راه میری؟

عزیزممممم چقدر استرس خدا خودش نینیتو داده خودشم هواتون‌و داره نگران چی هستی اخه؟بسپار به خدا فقط 

دوست منم بارداری پرخطر بود بیمارستان دولتی باید زایمان میکرد انقدر ناراحت بود که حد نداشت ولی یه زایمان و رسیدگی داشت که میگه باورم نمیشه

میگفت ۵،۶تا دکتر زنان اومدن بالاسرم روانشناس اومد دکتر قلب و گوارش اومد میگفت بعده سزارینمم کلی مراقبم بودن

لخته پشت زانوی چپم بوده . پیشرفت و ایناشو نمی‌دونم!و بهش فکر نمیکنم. علتشم نگفتن . احتمالا بخاطر بار ...

منم دقیقا همون‌جاست !

دو روز بستری بودم و مرخص شدم و‌گفتن همون دارو با همون دوز تو‌خونه‌تزریق بشه !!

الان درد ندارم و راحت‌ راه میرم‌گرچه‌خودم‌رعایت میکنم ! ولی دکترا گفتن برای اینکه‌بهتر بشم حتما باید در حد نیاز فعالیت کنم‌!

ولی من‌ متاسفانه چون هماتوم دارم و لکه بینی دارم نمیتونم خیلی فعالیت کنم و بیشتر در حال استراحت هستم !

منم دقیقا همون‌جاست !دو روز بستری بودم و مرخص شدم و‌گفتن همون دارو با همون دوز تو‌خونه‌تزریق بشه !!ا ...

من با فردا ۸ روزه که بستری م😔 خسته شدم. 

ببین بنفشه خواهر منم تو بارداریش هماتوم داشت . بیشتر استراحت می کرد . دارو هم پروژسترون می زد برای این که لکه بینیش رفع بشه . بهش سخت گذشت. ولی بچه ش صحیح و سالم بدنیا اومد.

به هیچ کدوم اینا فکر نکن . چون کاری از دستت برنمیاد. جز اینکه روحیه ت خراب میشه و استرس میگیری . استرس سمه برات 

من با فردا ۸ روزه که بستری م😔 خسته شدم. ببین بنفشه خواهر منم تو بارداریش هماتوم داشت . بیشتر استراح ...

عزیزممم

درکت‌میکنم‌

ان شالله امروز و فردا مرخص میشی !

منم به خاطر هماتوم استراحت مطلق بودم که این اتفاق برام افتاد !!

ممنونم از دلگرمیت دوست من ! شما هم‌مراقب خودت باش و‌اگر دوست داشتی یه وقتایی بیا اینجا از همدیگه خبر بگیریم !امیدوارم که برای همدیگه خبرای خوبی داشته باشیم