2777
2789
عنوان

Dvt و لخته شدن خون در بارداری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 66 پست

سلام دوستان 

من نمیدونم بین دی بی تی تو بارداری با کسانی ک تو غیر بارداری دچار دی بی تی میشن فرقی هست یا نه 

ولی پدرشوهر من این مشکل رو داره ووقتی تحت نظر باشی اینقدر ترسناک نیست ک شماها نگرانید.

البته پدرشوهرم بهتر شده بود ولی کار سنگین کرده ازمایش ک داده تو ازمایش سطح دی بی تی اش ده هزار بوده یعنی حداقل دیگه باید ۵۰۰ باشه الان راه نمی تونه بره پاش درد می کنه 

ولی کلا نگران نباشید و فقط بسپارید به خدا و واسطه اش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من نمیدونم بین دی بی تی تو بارداری با کسانی ک تو غیر بارداری دچار دی بی تی میشن فرقی هست ...

سلامت باشید . امیدوارم کسی دچار این بیماری های مرموز و خطرناک نشه. 

فقط می‌دونم که لخته‌ها تا لگن رسیده بودن . وقتی تو بیمارستان بستری بودمبعد از اونم دیگه سونو رنگی ند ...

عزیزم چند هفته هستی؟؟

هپارین داروی بدی نیست که میترسی که فقط نیمه عمرش کوتاه تر از انوکسا هست وگرنه حتی من وقتی تازه دی وی تی کرده بودم اول هپارین گرفتم یک هفته و بعد رفتم رو انوکسا

قطعا باید هپارین بگیری برای سزارینت چون انوکسا خیلی ریسک خونریزی داری ۶ ساعت بعد از زایمانت هم انوکسا میزنی 

البته شاید هم بتونی جوری تنظیم کنی که تو دوره ‌ی نیمه عمر انوکسا زایمان بشی نمبدونم

من چون زایمانم زودرس بود و همش دردم میگرفت و سعی میکردن جلوی دردمو بگیرن بخاطر همین هر لحظه امکان زایمان داشتم و دارومو قطع کرده بودن و کلا یه ماه اخر بستری بودم و هپارین میگرفتم

من هم کلستاز کبدی داشتم

هم طول سرویکسم کم بود و پساری گذاشته بودم و هم dvt کرده بودم

در کل نگران نباش علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است
عزیزم چند هفته هستی؟؟هپارین داروی بدی نیست که میترسی که فقط نیمه عمرش کوتاه تر از انوکسا هست وگرنه ح ...

چقدر سخت! 

یک ماه بستری...

به من گفتن تا دو روز مونده به سزارین ،انوکسا بزن بعد بستری میشی و دو روز هپارین میگیری ،۶ ساعت مونده به زایمان هم هپارین قطع میشه

چقدر سخت! یک ماه بستری...به من گفتن تا دو روز مونده به سزارین ،انوکسا بزن بعد بستری میشی و دو روز هپ ...

اره خیلی سخت بود

ولی چاره ای نبود دیگه

خداروشکر به خیر گذشت

گفتم که باید هپارین بگیری بعد سزارین بشی

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است