2777
2789
عنوان

دوستم خیلی خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی پوستت تیره شدت شاید سرحال نیست 

ابرسان استفاده می کنی؟ توی تغذیت سبزیجات رو بذار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مث این میمونه یکی بگه کونم کثیفه ولی منظورش خونش باشه😂😂

این رو گفتی یادم افتاد یه کاربر تاپیک زده بود نوشته بود کو.نایی که شیاف فلان استفاده کردن بیان😂

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

حدود یکسالی استفاده میکردم اما تاثیر که ندیدم هیچ بدتر هم شد گذاشتم کنار

هورمونهات تنظیمه؟ 

استرس اینا نداری؟

خانمها حالا عنوان رو ول کنید،، اگر راهنمایی میتونید کنید

من اومدم درمورد دوستت بخونم

راجع ب پوستت راهنمایی ندارم متاسفانه🙄

اونجایی ک چاووشی میگه نه خواب راحتی دارم نه مایلم ب بیداری

ببین من قرص و کرم ابرسان و فوم شستشو پیگمنا گرفتم پوستم عالی شد بهت توصیه میکنم شاید گرون بشه ولی مدت زمان زیادی میتونی استفاده کنی اگه هم که پول داری یه سرم اوردنری هم بخر عااالیه