2777
2789

سلام دوستان

شوهر من سر عیدی دادن و کادو زدن فرق میزاره

مثلا سال قبل تولد خواهرزاده ۶ سالش رفتیم ۵۰۰ تومن اسباب بازی خرید براش

امسال تولد داداش من ک ۱۰ سالشه و من عاشقشم بزرگش کردم گف ۲۰۰ بیشتر نمیزنم میدونه چقد عاشق داداشمم

ک با اصرار من ۴۰۰ زدیم

بماند ک پدر مادر من هرسری میان خونمون میوه و برنج و وسایل برقی اشپزخونه میخرن میارن یا ما بریم خونشون ماهی و گوشت و اینا میدن بیاریم خیلی لطف میکنن

یک هزارم لطف اونارو جبران نیمتونیم کنیم ما

راهمون دوره

دیشب گف من عیدی برای مامان خودم ۲۰۰ میزارم  خواهر زادم ۱۰۰ آبجیم ۱۰۰ مامان تو ۱۰۰ خواهر برادر تو نفری ۵۰

حالا چند روز دیگ تولد همون خواهر زادشه.گفت ۵۰۰ میزنم ک من شاکی شدم گفتم چطور برا داداش من راضی نمیشدی ۲۰۰ بیشتر بزنی

چرا انقد فرق میزاری؟؟همون قد ک خواهر زادت یا مادر خواهرت برات عزیزن

مادر و خواهر و برادر منم برام عزیزن نباید فرق بزاری

دوستان حق دارم ناراحت باشم؟؟شوهرای شما چطورین؟

شما بودین چی کار میکردین؟از دیشب فکرم درگیره

البته قبول کرد حرفامو ولی دلخورم

من اصلا فرق نمیزارم بین خانواده هامون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم عزیزم. پس باید قدر شوهرمو بیشتر بدونم اگه برای برادر زاده هاش یکی بخره برا طرف من دوتا میخره

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

چون کارنمیکنی توقعت بی مورده 

شعور شوهرش پایینه عزیزم. توقعت بی مورده یعنی چی؟؟ مرد از روزی که مسئولیت زندگی رو قبول میکنه نباید فرقی بین دوتا خانواده بزاره. 

اینجا با افتخار ایرانه خارج نیست که همه چیز بین زن و مرد نصف نصف باشه

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

شعور شوهرش پایینه عزیزم. توقعت بی مورده یعنی چی؟؟ مرد از روزی که مسئولیت زندگی رو قبول میکنه نباید ف ...

وقتی نمیده که نمیتونه همش جنگ اعصاب راه بندازه بیخیال شه براهمین گفتم حالاکه پول نداره بیخیال شه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کار نمیکنه اینجوری عقیده داری؟

نه ولی نیازم نیس براعیدی وتولددیگران دعواکنن

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

قدیم کار میکردم منت بابامم نمیکشدیم چ برسه شوهر😢😢شرطش برای ازدواج بیکار شدنم بود

حیف کارت مردی که نمی خوان زن کار کنه چون دل شون میخواد تحت سلطه اش باشه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی