2777
2789

من ۳۳سالمه مانتو یه دست کارشده گرفتم خودم بدوزم شالمم خودم کار کردم سنگ و ملیله 

شلوار نگرفتم هنوز

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من بسته به مود اون لحظه ام لباس میپوشم استایل خاصی ندارم که بگم فقط این مدل مثلا 

به طور مثال استایل جدیدم با دخترم سته شلوار کارگو سفید و کتونی سفید و هودی و با کلاه میپوشیم شوهرم میگه با این شلوارا شبیه لاتای قدیم میشین ولی کیف میکنم 😅😅

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بسته به مود اون لحظه ام لباس میپوشم استایل خاصی ندارم که بگم فقط این مدل مثلا  به طور مثال ...

خیل خوبه منم این مدل استایل و تیپ زدن رو دوست دا

رم ولی خب باز میگم عیده و ماه رمضون و افطاری  رفتن و این حرفا موندم چیکار کنم اصلا نمیدونم چی بگیرم موندم همینجوری

چقد خوبه که خودت میدوزی منم دوست دارم مانتوهای کار شده رو 

ممنونم عزیزم 

آره دیگه واسه بچه هامم میدوزم از بازار چرخیدن راحتم 😃

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تو هنرمندی دیگه

عشقم🌹😘