2777
2789

من ۴ سال پیش گواهینامه گرفتم و ۱ ماه پیش ماشین خریدم ولی دیدم نه مهارت دارم و نه جرات 

کوچمون خیلی عرضش کمه اینکه ببرمش تو حیاط و بیارمش بیرون واسم کابوسه 😢

چیکار کنم کسی هم نیست کنارم بشینه نه برادری نه همسری بابامم نمیتونه مریضه 

همه مسخرم میکنن و با نیش و کنایه میگن چی شد همش اینو اونو برام مثال میزنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین تا نشینی و تنها نری و حتی یکی دوبار تصادف جزئی و خط و خش نندازی، راننده نمیشی. از من ترسوتر هیشکی نبود. ده سال گواهینامه داشتم اما رانندگی نکردم کناره ها رو نمی‌دیدم فاصله از جلو عقبو تشخیص نمی‌دادم. رانندگی کابوسم بود. یک سال که خودم ماشین خریدم سوار شدم و رفتم یه جای شلوغ. سخت بود ولی الان راننده ام😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا نشینی و تنها نری و حتی یکی دوبار تصادف جزئی و خط و خش نندازی، راننده نمیشی. از من ترسوتر هیش ...

ماشین بدون خط و خشه میترسم خش بیفته زور بهم داره😅😂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

میتونی معلم خصوصی بگیری و کنارش بشینی تا دستت پر بشه

شهرمون کوچیکه کسی حاضر نیست مربی خصوصی بشه نه شوهر دارم😅 نه برادر .بابامم نمیتونه گیر افتادم میگم برم ماشینو بفروشم 🥲😄

من یه پراید رو به آهن پاره تبدیل کردم تا راننده بشم با نشینی و نترسی همین اش هست و همین کاسه

یعنی حتما باید ماشینو داغون کنم تا راننده بشم😵‍💫

شهرمون کوچیکه کسی حاضر نیست مربی خصوصی بشه نه شوهر دارم😅 نه برادر .بابامم نمیتونه گیر افتادم میگم ب ...

خب راننده خانم پیدا نمیشه؟

آره.. اگه همینجوری ببری بیرون احتمال خراب کاری زیاده.. خصوصا در جاهایی مثل پارک دوبل و پارکینگ و چراغ قرمز و سربالایی

نه بابا  

من تجربه خودم رو گفتم که احتمالا راننده خوبی نبودم

اما خب تصادف و این طرف اون طرف کوبوندن ماشین برای اونی که اول کار هست عادیه

نباید با یکبار مثلا به جدول زدن بترسی و نا امید بشی

نه بابا  

من تجربه خودم رو گفتم که احتمالا راننده خوبی نبودم

اما خب تصادف و این طرف اون طرف کوبوندن ماشین برای اونی که اول کار هست عادیه

نباید با یکبار مثلا به جدول زدن بترسی و نا امید بشی

نه بابا     من تجربه خودم رو گفتم که احتمالا راننده خوبی نبودم اما خب تصادف و این طرف او ...

توکل به خدا من همش میترسم و اعتماد به نفس ندارم اگه داشتم اینجوری نبودم 😄