2777
2789
عنوان

دل درد پریود

809 بازدید | 17 پست

دوس دارم هیچوقت زن نبودم تا این همه درد متحمل نشم کلافه شدم . دیشب تو خواب پریود شدم کله تخت خونی شده  بلند شدم ش.  ورت پوشیدم از دیشب درد دارم خاب نمیرم مسکن خوردم فایده ندارع انرژی زا خوردم یکم جون بگیرم بی فایده بوده . ینی من ریدم تو این پریود

حرص نخور منم همینجوری پر میشم به همین شدت 

رو چاییم زنجبیل یا دارچین می ریزم دردم کم میشه میوه هم زیاد میخورم میوه هایی ک ویتامین سی زیاد دارن مث پرتقال و لیمو خونریزیم کم میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگر رحم گرم باشه درد پریوددی وجود نداره و اگر خونریزی بیش از حد زیاد هیت ممکنه کیست تخمدان چیزی داشته باشی 

بنده خانم کیانی هستم مدرس و مشاور طب سنتی میتون از روی عکس زبانت ویزیتت کنم و مشکلات بدنی و علتش رو بدون هیچ آزمایش و هزینه ای  تشخیص بدم و بهت راهکار بدم 

اگر مایل بودی میتونی بهم پیام بدی یا در روبیکا در ارتباط باشی تا بیشتر بهت توضیح بدم و راهنمایی تون کنم 

09940688893

مشاوره و ویزیت رایگان و آنلاین هستش 

چرا من پریودم انقد درد نداره😂🤦‍♀️ چن روز قبلش سینم درد میگیره و بعدش یکم کمرم مفنامیک اسید میخورم ...

مال من اولا درد نداشت الان در حد مرگ میکشه منو مجبورم هزار تا مسکن بخورم خوب شم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
مال من اولا درد نداشت الان در حد مرگ میکشه منو مجبورم هزار تا مسکن بخورم خوب شم

اگر درد پریودت با مسکن به موقع خوب نمیشه

برای چک کردن آندومتریوز برو دکتر

منم نوجوونی درد نداشتم از ۱۹ شروع کرد

این دکتر اون دکتر کسیم نمیگفت اندومتریوز ممکنه باشه چون سونو ازمایشم نرماله

دردام به حد سرم و امپولای مسکن رسید کم کم

و دیگ اونام جوابگو نبودن😐😐😐😐

بعد هزار تا دکتر دیگ وقتی دیدن من حالم داغونه و نمیتونم مسکن بزنم معدمو نابود کردم گفتن مشکوکی به اندومتریوز به خاطر دردات

❌️ دکتر بری دارو میده دردت میوفته

رفتی بگو ترجیحا پروژسترون بده اخه همه ال دی میدن چون تاثیرشو زودتر نشون میده ولی دردو قشنگگگگگگگگ میندازه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگر درد پریودت با مسکن به موقع خوب نمیشه برای چک کردن آندومتریوز برو دکتر منم نوجوونی درد نداشت ...

من یه بار همین اواخر کارم با بیمارستان کشیده شدم هنوز نفهمیدم بخاطر پریودی بود یا استرس چون آخرای پریودیم بود توجه نکردم

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
من یه بار همین اواخر کارم با بیمارستان کشیده شدم هنوز نفهمیدم بخاطر پریودی بود یا استرس چون آخرای پر ...

حتما برا اندومتریوز برو چک شو

و حتماااا از دکتر زنان بخواه دارو بده دردت بیاد پایین

اغلب ال دی میدن

یه دوره بخوری تا چند وقت حالت خوبه

ولی باز داروهای پروژسترونی بهترن چون اذیت نمیکنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥