2777
2789
عنوان

تستم بعد ۸ بار انتقال جنین منفی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 31 پست
چرا نمیاین مرکز مام؟ شما ک این همه سختی کشیدین، بعد عید بیاین مام

اومدم تهران رویان

یه بار انتقال دادم منفی شد باقی جنین های تهران آوردم شیراز تست مثبت شد ولی  ادامه پیدا نکرد

خیلی سخته تهران 

یه بار تو رویان عجله داشتم که برسم به فرودگاه یکی از خانمهای که دستور دارویی توضیح می‌داد میگفت چرا میاین اینجا برید همون شیراز ما همه تقریبا یه کار انجام میدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سؤال مهم دارم که همیشه با دیدن خانم های با انگیزه ای مثل شما، برام ایجاد میشه  و هنوزم به ...

نمیدونم توواین ده سال بدون بچه هم کاری نکردیم خوشی نکردیم شبا حوصلمون سررفته

یه عمه داریم ۷۰ سالشه بدون بچه اونم همیشه ناراحته و قسم میده ما رو برید دنبال بچه

میخوام بگم بدون بچه هم خیلی زندکی خوبی نیست که دنبالش نریم

نمیدونم توواین ده سال بدون بچه هم کاری نکردیم خوشی نکردیم شبا حوصلمون سررفته یه عمه داریم ۷۰ سالشه ...

راستش من از اولین روزیکه پامو گذاشتم تو مطب دکتر نازایی، حدود ۷ سال پیش،،،،، به خودم گفتم ، من از اوناش نیستم ک اییینهمه راهای مختلفو برم. یه مسیر عادی رو میرم، اگه شد که ممنون خدایم، اگرم نشد، حاضر نیستم چندین و چند سال، عمر و انرژی مو بذارم تو راه درمان....

الآنم ک برای سومین بار میخوام جنین انتقال بدم، فقط بخاطر اصرار شوهرمه

من تقریبا تمام راهها امتحان کردم 

اوهوم....

بسیار دیدم مثل شما

از همون اوایلی ک وارد این مسیر شدم

خیلی دیدم خانمهای پرانگیزه ای مثل شما رو

که راهی نمونده بود، که نرفته باشن

همه مدلا رو امتحان کردن

راستش من از اولین روزیکه پامو گذاشتم تو مطب دکتر نازایی، حدود ۷ سال پیش،،،،، به خودم گفتم ، من از او ...

انشالله که میگیره 

من انقدر دیدم تو این مسیر آدمهایی که چقدر مشکل ناباروری داشتن و باردار شدن

ولی خودم نه با وجودیکه شاید در ظاهر مشکلاتمون کم بود

اوهوم.... بسیار دیدم مثل شما از همون اوایلی ک وارد این مسیر شدم خیلی دیدم خانمهای پرانگیزه ای مثل ...

خدا صبر بده

اگه بحث خودم تنها بود تحملم بد نبود ولی پای همسرم درکاره گناه داره نمیتونم بکشم کنار.گاهی وقتا میگم جدا بشیم خیلی بهتره تو روحیم کمتر اثر بد میزاره هر ماه انتظار آدمو نابود میکنه 

ولی خب جدا شدن هم راحت نیست 

ببخشید مشکلتون چیه باردار نشدید

کاش میدونستم🥴مشکل خاصی که عنوان شد گفتن dfi همسرم مشکل داره البته حداکثر ۳۵ بود که دیدم با dfi ۵۰ هم باردار شدن دوستام

ظاهر اسپرم خوب بود ولی برا اطمینان نمونه از بیضه هم گرفتیم

خودم تا حدودی اندومتر نازک بود که با قرص خوب میشد این آخری که  از همون اول خوب بود ولی همه داروهای ایمنی انعقادی هم بهم میدادن دکترا همیشه 

کاش میدونستم🥴مشکل خاصی که عنوان شد گفتن dfi همسرم مشکل داره البته حداکثر ۳۵ بود که دیدم با dfi ۵۰ ه ...

انشالا خدا دامنت رو سبز کنه ببخشید پرسیدم کسی میخواد اقدام کنه برا آی وی اف بخاطر همین پرسیدم

انشالا خدا دامنت رو سبز کنه ببخشید پرسیدم کسی میخواد اقدام کنه برا آی وی اف بخاطر همین پرسیدم

خواهش میکنم

برا من سخت شد و گرنه تو این مسیر خیلی ها رو دیدم با مشکلات حاد و زیاد ولی خدا رو شکر باردار شدن