2777
2789
عنوان

رفتار مادرشوهرم بین من و جاریم

1347 بازدید | 56 پست

سلام من دوساله ازدواج کردم و دوسال هم تو عقد بودم.

از همون اوایل عقد مادرشوهرم مدام به من دستور میداد بیا ظرف بشور بیا غذا درست کن بیا چایی بریز و این بین دلخوری ایجاد کرد 

دوم اینکه تو روابط من و شوهرم مدام میومد وسط و هرجا می رفتیم تماس می گرقت و...

پارسال عید هم رفته بودیم شهرستان خونه پدرمادرم یک هفته اونجا بودیم وقتی برگشتیم مادرشوهرم گریه و جنگ و بحث راه انداخت که چرا رفتید یک هفته موندید و به پسرش می گفت تو دیگه اون طرفی شدی و...

یک ماهی هست عروس جدید گرفته و دیشب برای اولین بار شام با جاریم خونه مادرشوهرم بودیم.جاریم اصلا سمت شستن ظرفا که نرفت و اومد مثل مهمان نشست مادرشوهرم اصلا بهش نمیگه بیا ظرف بشور و...

منم نرفتم بشورم تو جمع کردن سفره کمک کردم و اومدم نشستم بنظرتون باید رفتارم چطور باشه 

من ناراحت شدم از این نوع رفتارها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من برعکس بودم. من تازه عروس بودم جاریم سه سال عروسی کرده بود. بعد مادرشوهرم توقع داشت من کار کنم. دفعه اول که حرف زد تا دو ماه خونش نرفتم. دیگه الان بعد چند سال فقط در حد سفره اوردن و بردن کمک میکنم.

حق داری یا باید هردو کار کنید یا هیج کدوم مگه اون تخم دو زرده میکنه عزیزه

خانواده شوهرم وضعشون متوسطه خانواده ما وضعشون خوب هست و خانواده جاریم از خانواده من وضعیت مالیشون بهتره‌

مادرشوهرم مدام خم و راست جلو اونا میشه 

بنظرتون من باید چه رفتاری داشته باشم؟

حاضرم قسم بخورم اون جاری که کار نمیکنه رو بیشتر دوستدارن حتی!!! 

هیچی عزیزم توهم مثل جاریت بشین. 

تو کلفتشون که نیستی. 

نزار عادت کنن همیشه تو تنها کار کنی

منم اوایل کمکشون میکردم و ظرف میشستم و اینا الان شدم وظیفم. دوتا جاری هام چون بچه کوچیک دارن مثل مهمون میان مثل مهمون میرن. 

مادر شوهرم هی بهم میگه نهال پاشو ظرف بشور پاشو میوه بشور پاشو سفره پهن کن و.... 

کاش همین الان نکنی دیگه اینکارارو

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

سرسنگین باهاشون رفتار کن مگه خدمتکار گرفته که بهت دستور میده ظرف بشور و این کارو کن رفتی خونش مثل مه ...

من همیشه ظرفارا میشستم ولی این دفعه دیدم جاریم نشست منم نرفتم بشورم. 

حاضرم قسم بخورم اون جاری که کار نمیکنه رو بیشتر دوستدارن حتی!!!  هیچی عزیزم توهم مثل جاریت بشی ...

با حرفت صددرصد موافقم جاری منم کار نمیکنه عزیز دردونه اس

سرکار میره و پولداره کسی تو بهش نمیگه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
وای من برعکس بودم. من تازه عروس بودم جاریم سه سال عروسی کرده بود. بعد مادرشوهرم توقع داشت من کار کنم ...

کار شما هم اشتباهه 

یکی دیگه میپزه شستن دیگه شستن با اون نیست 

مهمان خانه که نیستی 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

حاضرم قسم بخورم اون جاری که کار نمیکنه رو بیشتر دوستدارن حتی!!!  هیچی عزیزم توهم مثل جاریت بشی ...

آره از این به بعد میشینم. تو چیزی نمیگی که چرا فقط به من میگی