2777
2789
عنوان

رفتار مادرشوهرم بین من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 56 پست

کمتر برو خونه شون مخصوصا موقعی که جاریت اونجاست

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

من همیشه ظرفارا میشستم ولی این دفعه دیدم جاریم نشست منم نرفتم بشورم. 

چون انجام دادی براشون فکر کردن خدمتکارشونی دیگه رفتی خونشون هیچ کاری نکن دوباره اگه دستور داد بگو ما داریم میریم فقط اومدیم ببینمتون بزار عادت کنن اگه بخوای همش براشون کار کنی بعدا خودت اذیت میشی

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی منم بعد ۱۰سال الان فهمیدم ۳تاجاری هرموقع میرفتیم باید همه کارهاراانجام میدادیم ولی اون ۲تا دیگه میشستن ومادرشوهرم براشون چای میبره غذا براشون میکشه الانم منم مثل انها شدمیشینم مادرشوهرم برام چای میاره الان دوسال فهمیدم ولی اینم بگم من دو سه ماه یه بار میرم خونشون با اینکه یه کوچه فاصله داریم ولی وخانه بقیه مثل خواهر شوهر اصلا نمیرم خانه اولی دوسال پیش رفتم دومی هم دوسال پیش رفتم خانه خواهرشوهرسومی هم پارسال عید رفتم وخانه خواهرشوهر چهارمی ۱۲سال ازدواج کردم اصلا نرفتم خانه بقیه جاریام میرم ماهی یکبار

چون انجام دادی براشون فکر کردن خدمتکارشونی دیگه رفتی خونشون هیچ کاری نکن دوباره اگه دستور داد بگو ما ...

نه دیگه.

تا الان فکر میکردم بعدا به جاریم هم بگن تو هم پاشو چایی بیار و...

الان وقتی میبینم اینطوره بنظرتون اگر بهم گفت به مادرشوهرم بگم به عروس جدیدت چرا نمیگی بیاد بشوره؟

همینطوری ارزش خودتو حفظ کن 

من ۱۰ ماهه عروسی کردم ولی ۴ سالی ک دوست بودم با شوهرم و ی سال نامزد و اینا هیچوقت بهشون اجازه ندادم اینجوری دستور بدن بهم البته مادرشوهرم خانومهههه عشقه برعکس پدرشوهرم😑

🥰غم دنیارو بیخیال

کمتر برو خونه شون مخصوصا موقعی که جاریت اونجاست

مادرشوهرم مثل خاله زنک ها منتظره عکس العمل منو نسبت به جاریم ببینه تا دید ما داریم میریم اونجا سریع زنگ زده بود اونم بیاد

نه دیگه. تا الان فکر میکردم بعدا به جاریم هم بگن تو هم پاشو چایی بیار و... الان وقتی میبینم اینطور ...

آره همینو بگو فکر کرده کلفتشونی باید براشون همه کاری کنی باهاشون سرسنگین باش حرفی هم زد اصلا اهمیت نده 

ما فراموش می‌کنیم که قبلا کی بودیم!؟

منم تازه ازدواج کردم کلی کار میکردم اوایل اما بعد دیدم داره میش وظیفم مث مهمون میشینم کاری نمیکنم جوری ک آخرین بار ک برگشتیم مادرشوهرم بجا خدافظی گف باید وایمیسادی بهم کمک کنی بعدم درو کوبید و رف تو 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

کار شما هم اشتباهه  یکی دیگه میپزه شستن دیگه شستن با اون نیست  مهمان خانه که نیستی

من معمولا هرجا برم کمک میکنم. ولی وقتی بار اول رفتم خونشون برنج بردم سر سفره. فقط یه دیس دیگه مونده بود. تو جمع یهو داد زد هووووو کجا دررفتی بعدم خواهرشوهرم اومد گفت عقد کردی دیگه عضو خونه ای همه باید کار کنن‌. درصورتیکه حتی جاریم سرشو از تو گوشی در نیاورد تا سفره چیده نشه. بعد اون حس کردم کمک کردن بهشون توهین به خودمه. دو ماه نرفتم. الانم ماهی یکبار میرم. اگه قرار باشه برم اونجا کلفت همه بشم ترجیحا تو خونم میشینم علاقه ای به دیدنشونم ندارم.

اصلا انجام نده نذار سوارت شن که لیاقت ندارن. من اوایل تو همه کارا کمک میکردم می‌دیدم اصلا نمیبینن و فقط کارای از روی سیاست اون یکی جاری رو میبینن منم کشیدم کنار گفتم بذار خودشیرینی حمالی کنه براشون به من چه

آره از این به بعد میشینم. تو چیزی نمیگی که چرا فقط به من میگی 

من جرئت نمیکنم دیگه ی جوری مظلوم نمایی و گریه زاری میکنه بیا ببین. اگه بگم چرا به فاطمه و زهرا نمیگی خودشو مثل زنای.... هزار تیکه میکنه خدا ازت نگذره مگه چی بهت گفتم من مثل دخترم میدونستمت اخ قلبم تیر میکشه و.....  تازه خواهر شوهرم از همشون بدتره خودش هیچکار نمیکنه هی تیکه هم میندازه به من بدبخت واقعا تحملشون میکنم. میان خونمون هم مهمونی هیچکار نمکنن غذا درست میکنم سفره پهن میکنم جمع میکنم ظرف میشورم الکی سرشونو با بچهاشون گرم میکنن انگار ما بچهامون اذیتمون میکنن

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

من معمولا هرجا برم کمک میکنم. ولی وقتی بار اول رفتم خونشون برنج بردم سر سفره. فقط یه دیس دیگه مونده ...

اخه کمک کردن نباید انتظار فقط از یک نفر باشه 

باید همه کمک کنن 

مادرشوهرم مثل خاله زنک ها منتظره عکس العمل منو نسبت به جاریم ببینه تا دید ما داریم میریم اونجا سریع ...

عجب آدمیه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اصلا انجام نده نذار سوارت شن که لیاقت ندارن. من اوایل تو همه کارا کمک میکردم می‌دیدم اصلا نمیبینن و ...

بخدا تو عقد چقدر سر این موضوعات منو اذیت می کردن که تو باید چایی بیاری و..

می رفتن به شوهرم می گفتن برو بهش بگو چایی بیاره بیاد کمک کنه و...

الان که دارم میبینم جلوی جاریم چطوری خم و راست میشن دلم میشکنه