2777
2789
عنوان

به نظر شما مشکل از کجاس بخوانید

141 بازدید | 4 پست

موضوع زندگی شخصیم هست 

من  علی هستم داخل یه خانواده پنج نفره زندگی میکنم که بین بچه ها بزرگشون خودم هستم  متولد 84 خلاصه بگم براتون مادر فوت کرده پیش مادربزرگمون زندگی میکنیم و اینکه  

پدرم در سال  یک ماه نهایتش دوماه ببینیمش  و این مدتی که میاد اهمیت به خانواده نمی‌ده معمولاً یا بیرونه یا سرش تو گوشیه الا اینکه پنج شنبه ای بره آرامگاه برگرده 

خلاصه نمی‌خوام بگم کم گذاشته برام ولی خب درهدی که داشت برام نذاشت  وضعیت مالی خوبی هم  داره  

بحث پولم نیست الان نمیدونم چطور بگم  اینکه مثلاً حدقلش فک می‌کنه مثلاً روزی با دو سه تا خانوم صحبت می‌کنه قرار میذاره بعضی وقتا هم  فک می‌کنه من الاغم متوجه نمیشم   اینجاشم بیخیال تقریباً تمام هم سن سالاس من یا ماشین دارن یا ماشین باشون زیر دستشونه 

این به مثال پدر ما سه تا ماشین داره اون سومیه یه پارسه 

اونم نمی‌ده بریم باهاش تا یه جایی بیاییم بعد جالبیش اینجاس اگه با رفقام برم جایی بیام هم خودم هم رفقام لقب اراذل اوباش میده ولی خب افسوس که هتا  معنیشم بلد نیست بعد جالبیش اینجاس که همون ماشینا دست پسر عمه عمو  هرخری بگی می‌ذاره الا من و اینکه من موبایلم شیامی از این قدیما هست رفته برای خواهر زادش آیفون 13 گرفته اینم ولش کن وقتی هم تو روش وای میسم میگم تو فلان کارو کردی با من زندگیمو سیاه کردی فلان یکی میخوابونه در گوشم میگه ای خدا منو از دست اینا راحت کن. حالا قضاوت با شما 

موضوع زندگی شخصیم هست 

شرایطت رو بپذیر تو نمیتونی دیگرانو تغییر بدی هر کی تو زندگیش یه شرایط نامطلوبی داره  چیزایی که میخوای یاد بگیر خودت با جنم خودت از راه درست به دست بیاری تا هم  کسی نتونه کوچیکت کنه  هم به مرور دیگران بهت اعتماد کنن به پدرتم با محبت و احترام برخورد کن تا اونم همینطور باشه جر و بحث نکن تو کارش دخالت نکن 

شرایطت رو بپذیر تو نمیتونی دیگرانو تغییر بدی هر کی تو زندگیش یه شرایط نامطلوبی داره  چیزایی که ...

خب اگه. بخوایم شرایط بسنجیم که بهترین شرایط و داشته بگیمم روی پای خودم سوپرمارکت کار کردم اومد گفت چرا بچه منو میزاری کار کنه رفتم کارواش همین مصعله بود  رفتم شاگر میکانیک ماشین بازم نذاشت خلاصه می‌خوام بگم هرچی هم باهاش مهربون بودم  دیگه بریدم چرا همه فک میکنن حق با اونه 

بابا ما فقط یه زندگی آروم خواستیم  همین نشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه. بخوایم شرایط بسنجیم که بهترین شرایط و داشته بگیمم روی پای خودم سوپرمارکت کار کردم اومد گفت چ ...

من نمیگم حق با کیه میگم اگر میخوای آرامش و احترام داشته باشی راهش اینه بعدم ببین چه انتظاراتی ازت داره اونا رو برآورده کن تا اعتمادو احترام و آرامش به دست بیاری شاید دوست داره الان فقط درس بخونی پیشرفت کنی نمیدونم خودت بهتر میشناسیش 

اگر بخوای بحث و درگیری و حق و حقوق راه بندازی ته نداره همیشه هم وضع بدتر نشه بهتر نمیشه 

من یه دایی دارم عین پروانه دور مادربزرگم که با عالم و آدم ناسازگار بود میچرخید همه هم میدونن مادربزرگ من آدم از خودراضی و غر غرو و نچسبیه ولی این داییم با همین کاراش تونسته حمایت همین مادربزرگ سرسخت منو برای خودش بخره و خیلی اوقات نظر خودشو پیش میبره و ریز ریز مادربزرگمو با خودش همراه میکنه پول میگیره راحت  اما اون یکی داییم همش درگیر بوده همش قهر دعوا تا همین الان که چهل و خورده ای سن داره روز خوش نداره