2777
2789
انشالله خوب میشیم فقط هنوز اون روز نیومده💔

چند وقته اینطوری ، من عینک میزنم رفتم چشم پزشکی میگه دستگاه شماره چشم تو ۴ نشون میده ولی با ۱/۵ میبینی کاذب میزنه ، فهمیدم مه مغزی رو شماره چشم تاثیر داره🙄

Go wild for a wile

چند وقته اینطوری ، من عینک میزنم رفتم چشم پزشکی میگه دستگاه شماره چشم تو ۴ نشون میده ولی با ۱/۵ میبی ...

آخ منم از وقتی دچارشم چشمام بد تر شده 

عینک میزنما ولی با عینکنم تار میبینم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند وقته اینطوری ، من عینک میزنم رفتم چشم پزشکی میگه دستگاه شماره چشم تو ۴ نشون میده ولی با ۱/۵ میبی ...

۴ ماهه اینجورم فکرم سمت همه بیماریا چه جسمی چه روحی روانی رفته اصلا قبلش نمیدونستم افسردگی چیه اظطراب چیه چه برسه به مه مغزی مسخ اینا 

۴ ماهه اینجورم فکرم سمت همه بیماریا چه جسمی چه روحی روانی رفته اصلا قبلش نمیدونستم افسردگی چیه اظطرا ...

خب آزمایش باید بدی وقتی بی دلیل شروع شده استرس و ناراحتی هم نداشتی

Go wild for a wile

خب آزمایش باید بدی وقتی بی دلیل شروع شده استرس و ناراحتی هم نداشتی

آزمایش دادم همون اول همه چیم خوب بود نرمال بود 

ولی کلا از وقتی بچه دار شدم کمبود خواب استرس و دلشوره داشتم حتی دو سه تا شک بهم وارد شد دیگه نمیدونم از ایناس یا نه 

آزمایش دادم همون اول همه چیم خوب بود نرمال بود ولی کلا از وقتی بچه دار شدم کمبود خواب استرس و دلشوره ...

تو نی نی سایت دیدم بعضیا بعد زایمان مه مغزی میگیرن 

Go wild for a wile