2777
2789

من خانودم از بچگی خیلی بم امر و هی می‌کردن تا همین الان که سنی ازم رفته 

به نفس کشیدن هم کاردارن 

اما تنها موردی که کاملا دست از سرم برداشتن مورد ازدواج بوده 

من ترجیحم اینه تا ابد مجرد بمونم.. هیچ وفت برا اردواج بم کاری نداشتن.. نمیدونم شاید چون میدونن آدم ازدواج نیستم 

حالا شما بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هیچی کاری نداشتن و گیر ندادن

کاملا آزاد زندگی کردم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

تنها اجبارشون ازدواجم بود اونم تو خانواده ما بعيد بود ولي شد 

بقيش اجازه دخالت نه دادم نه ميدم نه زياد اهلشن 

دومي موردي كه مادرم زياد دخالت ميكنه بچه دار شدنه كه ميگه يه دونه كافيه و دلايل خودش رو داره 

الان باردارم و نميدونه ٤/٥ماهمه

همه چیم 

الانم با این سن و سالم ،مامانم به رنگ موهام گیر میده به لباسام گیر میده ،خونه دیر بیام گیر میده،شوهرم شیفت باشه شب تنها باشم گیر میده ،کجا برم یا نرم گیر میده 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چقد مامانت خوبه.. من  تو جبهه مامانتم 😁

مامانم 

خودشم فقط منو داشته تا خواهرم ناخواسته بعد ١٠سال باردار ميشه 

حتي پذرمم مخالف بچن يادمه تو فكر سقطم بودن 

ولي خواهر اللن با اينكه سنش كمه برام همه كار كرده 

بهترين خواهره واقعا 

سر اعتقاداتم
مادر و پدرم هر دو نماز میخونن و روزه میگیرن و...
اما هیچ وقت اجباری تو خونه ما در کار نبوده
که نماز بخون یا روزه بگیر یا بیا بریم هیئت و ....
بهم پیشنهاد میدادن باهام صحبت میکنن اما نهایتا خودم تصمیم میگیرم
کلا فکر میکنم خانوادم خداروشکر خیلی سر هیچی بهم گیر ندادن
این یکی از نعمت هاییه که تو زندگی دارم و بابتش خداروشکر میکنم
البته تو نوجوونی یکم باهم درگیر بودیم که سعی کردیم رفعش کنیم و باهم کنار بیایم سر یه مسائلی
الانم گاها حتی اگه تفاوت نظر داشته باشیم خیلی همو وادار به پذیرش حرفهای هم نمیکنیم و من اینو دوست دارم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃