یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الانم با این سن و سالم ،مامانم به رنگ موهام گیر میده به لباسام گیر میده ،خونه دیر بیام گیر میده،شوهرم شیفت باشه شب تنها باشم گیر میده ،کجا برم یا نرم گیر میده
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
سر اعتقاداتم مادر و پدرم هر دو نماز میخونن و روزه میگیرن و... اما هیچ وقت اجباری تو خونه ما در کار نبوده که نماز بخون یا روزه بگیر یا بیا بریم هیئت و .... بهم پیشنهاد میدادن باهام صحبت میکنن اما نهایتا خودم تصمیم میگیرم کلا فکر میکنم خانوادم خداروشکر خیلی سر هیچی بهم گیر ندادن این یکی از نعمت هاییه که تو زندگی دارم و بابتش خداروشکر میکنم البته تو نوجوونی یکم باهم درگیر بودیم که سعی کردیم رفعش کنیم و باهم کنار بیایم سر یه مسائلی الانم گاها حتی اگه تفاوت نظر داشته باشیم خیلی همو وادار به پذیرش حرفهای هم نمیکنیم و من اینو دوست دارم...
زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟ دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃