2777
2789

من جوشانده بابونه و آویشن و نعنا میزنم با اسپری کف سرم هر روز بعد با سشوار بدون حرارت خشک میکنم خیلی بهتر شده ریزشم و آخر حموم بعد شامپو زدن  هم جوشانده میریزم کف سرم بدونه که بشورم کف سرمو دیگه فقط یه آبی به ساقه موهام میگیرم میام بیرون ریزش بعد حمامم بهتر شد 

ممنون که تجربتو در اختیار ما قرار دادی❤️

حتما امتحان میکنم امیدوارم برا منم جواب بده

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط چون می‌دونم همه ما استرس داریم برا ریزش گفتم تجربه آمو بگم قبلش اصلا اعتقادی به جوشانده برا ریزش نداشتم چون فک میکردم مشکل داخلی باید حل شه فک نمی کردم جوشانده جواب بده

من میخوام پر پشت شه

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

ممنون که تجربه ات رو گفتی، راستش من، موهام ریزش شدید گرفته، از سایت خارجی، آب سیر و روغن زیتون امتحان کردم، تو یکماه و نیم کلی موی ریز درومد، فقط صدای خانواده ام درومد، چون بوش وحشتناکه، قطع کردم، ولی ریزشش درست نشده، حالا مال شما رو می خوام امتحان کنم.