2777
2789

سلام دوستان من ۴ماهمه باردارم و چند روزه پیش یه ضاغده گوشتی از نزدیک کشاله رانم ولی روی سمت راست دستگاه تناسلیم دراومد ریزه پایه داره سوزش و خارشم نداره  دردم نداره .ولی سرش غلط اندازه و انگار دوسه تیکس خیییلی ریزه با گوشیم عکس گرفتم بزرگش کردم دیدم ولی دیده نمیشه با چشم که بخوای نگاه کنی چند تکس سرش .سرکه سیب و چمیدونم یرکه دیگم زدم بهش سفید نشد .خییییلی ترسیدم همون روز دوم رفنم دکتر زنان بدون اینکه دریت معاینه کنه از نزدیک و دست بزنه سریع پاپ  اسمیر گرفت جوابش اخر هفته میاد منم از استرس دارم میمیرم .الان ازونایی که داشتم این ضائدرو میخوام بپرسم ایا کسایی که زگیل داشتن سوزش و خارش یا درد داشتن یا اونایی که منگوله یا اسکین تگ داشتن چی ؟

دوستان یه سوال دیگم دارم مگع پاپ اسمیر که قبلا میدادیم ویروس hpvاچ پی وی   هم داخلش بررسی نمیشد ...

درمورد سوالات نمیدونم ولی اینو میدونم ک پاپ تسمیر که همیشه میریم وقتی میدی توش اچ پی وی بررسی نمیشه مگه اینکه دکتر شک کنه یا خودت بخوای گرون تر هم میشه فک کنم

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد سوالات نمیدونم ولی اینو میدونم ک پاپ تسمیر وقتی میدی توش اچ پی وی بررسی نمیشه مگه اینکه دکتر ...

اخه من دو روزه پیش که پاپ اسمیر دادم شد کلا ۴۵۰ پس چرا هر چی میخوندم  دوستان میگفتن ۱۷۰۰ اینا نکنه اچ پی وی رو یادش رفته بنویسه

اخه من دو روزه پیش که پاپ اسمیر دادم شد کلا ۴۵۰ پس چرا هر چی میخوندم  دوستان میگفتن ۱۷۰۰ اینا ن ...

نمیدونم عزیزم ولی با چیزایی ک میگی محاله یادش بره بعدم قیمت ازمایشگاه ها فرق دارن

ولی بعید میدونم اخه اصلا بخاطر  این ضایعه بهش مراجمعه کردم خدایا نمیدونم چکار کنم مدام فکرای منفی استرس تمام طول روز تو فکرم نکنه خطرناکه نکنه سرطانه خزار تا فکر دیگه خواهش میکنم دوستانی کا اطلاعت دارند تشریف بیارن

نمیدونم عزیزم ولی با چیزایی ک میگی محاله یادش بره بعدم قیمت ازمایشگاه ها فرق دارن

اره منم گفتم بعیده ننوشته باشه تورو خدا برام دعا کن چیزی نباشه اخه منکه اصلا نه اهل رابطم نه چمیدونم هیچی یا همسررم ادم سربراهیه و اهل این چزا نیست فقط پنج ماه پیش رفتم لیزر که دکتر گفتم اره میشه شاید جای الوده هم بشینی زگیل بگیری اصلا کلی بهم استرس داد 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ بیشتر اعصابم بهم ریخت

اره منم گفتم بعیده ننوشته باشه تورو خدا برام دعا کن چیزی نباشه اخه منکه اصلا نه اهل رابطم نه چمیدونم ...

دلتو راه بد نکن انشالله چیز بدی نیس ولی دکتری ک من میرفتم میگفت ۹۹ درصد از رابطه میشه

دلتو راه بد نکن انشالله چیز بدی نیس ولی دکتری ک من میرفتم میگفت ۹۹ درصد از رابطه میشه

خدا خیرت بده من بزور با شوهرمم رابطه داشتم فکنم تو این ۴ ماه شاید یک یا دوبار از بس ویار وحشتناک داشتم تازه یذره حالم بهتر شد ه که این گوشت اضافی نمیدونم از کجا پیداش شد 😭😭😭 ولی از جانب شوهرم مطمعنم  ادم سردیه در کل اصلا اهل رابطه و خیانتم نیست از بچگی با هم بزدگ شدیم از خودم بیشتر میشناسمش