2777
2789
عنوان

اسهال اوایل بارداری طبیعیه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7092 بازدید | 57 پست
ان شاالله خیره دعا کن منم باردار باشم

من برای خودم هنوزباورنکردم

چون ۷ماه پیش یک سقط هم داشتم ، چندماه بایدبگذره تایقین پیداکنم

ان شاءالله برای شماهم هرچه هست خیرباشه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تازه مثبت شدم عزیزم منم مثل شما هستم فقط بتا تو آزمایش پایین بود فردا وقت دکتر گرفتم استرسی شدم ...

سلام عزیزم بتای شما چند بود ؟اسهال داشتین قبل سونو قلب؟

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید

استاتر بارداریت چی شد؟

منم هفته 5 هستم و چند روزه اسهال دارم یهو خوب میشه یهو میاد

نگرانم یه بارداری پوچ و سقط داشتم من شیاف میزنم مقعدی یعنی بخاطر اون میتونه باشه؟

الهی و ربی من لی غیرک

سلام عزیزم من بتام صدوده بود بله داشتم امروز همه ساعت سه ونیم میرم واسه سونو ان تی

شما اسهال داشتی؟ چی شد گلم بخیر گذروندی زایمان کردی؟

منم هفته 5 هستم و چند روزه اسهال دارم یهو خوب میشه یهو میاد

نگرانم یه بارداری پوچ و سقط داشتم من شیاف میزنم مقعدی یعنی بخاطر اون میتونه باشه؟

الهی و ربی من لی غیرک

شما اسهال داشتی؟ چی شد گلم بخیر گذروندی زایمان کردی؟منم هفته 5 هستم و چند روزه اسهال دارم یهو خوب می ...

سلام ارههه عزیزم پسرم امروز شیش ماهه شد از همونه منم اونجوری بودم نگران نباش انشالا سالم میاد بغلت خیلی مراقب خودت باش چهارماه اول رو کار سنگین نکن  رابطه نداشته باشی بهتره تو خوراک اینا هم حواست باشه 

سلام ارههه عزیزم پسرم امروز شیش ماهه شد از همونه منم اونجوری بودم نگران نباش انشالا سالم میاد بغلت خ ...

مرسی عزیزم به حق این شبا منو دعا کنید که قلبش تشکیل بشه رشدش خوب باشه جبران بشه سختی هام😔

الهی و ربی من لی غیرک