2777
2789
سلام. ببخشید میگم چیکار کنیم تا همه تاپیک هامون حذف بشه؟ و اینکه به نظرتون میشه یه کاری کرد کلا حساب ...

سلام

یکی یکی تاپیک هاتون رو حذف کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام. ببخشید میگم چیکار کنیم تا همه تاپیک هامون حذف بشه؟ و اینکه به نظرتون میشه یه کاری کرد کلا حساب ...

نه

از پارسال روش تعلیق رو عوض کردن.

بعد از تعلیق ما همه ی تاپیک هاتون رو می بینیم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🧩🧩🧩 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar_1 بفرستین:

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک:

@niniyar_1  

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.            

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

بعد

ممنونم از راهنماییتون🌹

خواهش می کنم.

💙💙💙

خواهش می کنم.💙💙💙

سلام ببخشید دوباره مزاحم شمامیشم . میگم چرا وقتی میخوام کپی لینک رو برای یکی تو خصوصی بفرستم آبی نمیشه مثل این پایین میشه 👇👇 https://www.ninisite.com/discussion/topic/12095426/%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85-%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%87-%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D9%88%D8%A7%D8%B3%D9%85-%D8%AF%D8%B9%D8%A7%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF

....✨️

سلام ببخشید دوباره مزاحم شمامیشم . میگم چرا وقتی میخوام کپی لینک رو برای یکی تو خصوصی بفرستم آبی نمی ...

سلام

توی خصوصی لینک ها آبی نمیشن.

سلام.یعنی همینجوری مثل بالا ابی هم نشه باز نی نی یار می تونه حذفش کنه؟

آره می تونن.

🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊طرح تعلیق:❌️ استارتر نمی تونه تاپیک بزنه. ❌️ نمی تونه پست بگذا ...

سلام گلم خوبی؟

چطوریه بعضی از کاربرها میتونن راحت لینک بزارن

تازه حتی آبی هم میشه، ولی ما بخوائیم بزاریم با هر روشی که قبلا انجام میدادیم دیگه نمیشه؟

چطوریه فقط یه سریا میتونن؟

لطفا میشه بگید چطوری لینک بزارم ممنون یه وقتایی واجبه 

سلام گلم خوبی؟چطوریه بعضی از کاربرها میتونن راحت لینک بزارنتازه حتی آبی هم میشه، ولی ما بخوائیم بزار ...

سلام

ممنون

لینک های خود سایت رو میشه آبی گذاشت.

1️⃣ بعد از کپی لینک، دستتون رو روی صفحه نگه دارین بعد بزنین الصاق.

مثال:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12079643/چطور-توی-تاپیک-و-پست-گیف-بگذاریم

یا

2️⃣ حالا اگر خواستین لینکتون به صورت نوشته باشه بعد از الصاق لینک،

بزنین روی لینک یک لیستی زیرش باز میشه بزنین روی دومین مورد از سمت چپ، قسمت متن رو کُل متن رو انتخاب کنین و  پاکش کنین و متن دلخواهتون رو بگذارین بعد بزنین بروزرسانی بعد بفرستین.

مثال:

آموزش گیف گذاشتن

🟡🟡🟡

سلامممنونلینک های خود سایت رو میشه آبی گذاشت.1️⃣ بعد از کپی لینک، دستتون رو روی صفحه نگه دارین بعد ب ...

ماههاست سایت اینجوری شده ولی باز راهی بود بشه لینک گذاشت الان هیچ جوره نمیشه راهی نداره به غیر لینکهای خود سایت

پس فقط میشه از لینکهای خود سایت گذاشت

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚برگشت کاربری: 🟦 فرم تماس با ما:https://www.ninisite.com/123� ...

سلام سارا جان، خداقوت

سارا عزیزم میتونی بهم بگی شرایط نی نی یار شدن چیه؟؟😁

بهشون پیام دادم که شرایطش چیه اما جوابم رو ندادن😐😐

سلام سارا جان، خداقوتسارا عزیزم میتونی بهم بگی شرایط نی نی یار شدن چیه؟؟😁بهشون پیام دادم که شرایطش ...

سلام

من اطلاعی ندارم.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚برگشت کاربری: 🟦 فرم تماس با ما:https://www.ninisite.com/123� ...

سلام عزیزم میدونید  کاربری که داشتیم برای  خیلی قبل میش و تعلیق شده چجور به نینیار بگیم برگردونه