2777
2789
سلام من ازشون خواستم اطلاع رسانی کنن خیلی خوبه تو همه تاپیک ها میگن خیلی ها نمیدونن ازشون خواستم تو ...

سلام ، آخه سر شب تو یه سری تاپیکا دیگه زیاده روی بود بنظرم ، مثلا سوال میکردن فردا تعطیله هی اخطار قطع کاربری میدادن :/ 

بنظرم اخطارشون رو بزارن برا تاپیک هایی ک واقعا جای بحث داره و منظور داره ن این سوالها

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@niniyar_5     سلام حرف هاشون خیلی توهین آمیز بود. ممنون

عزیزم کاربری الهه_ناز۷۷ منم دیروز تعلیق شد 😭😭😭

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
عزیزم کاربری الهه_ناز۷۷ منم دیروز تعلیق شد 😭😭😭

سلام

تماس با ما حرف بزنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس     سلام چرا تاپیکات رو حذف کردی؟ میخواستم امضای رنگی کپی کنم

سلام

یک سری مسائل شخصی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 طرح تعلیق: ❌️ استارتر نمی تونه تاپیک بزنه.  ❌️ نمی تو ...

سارا جون خوبی

میگم ذخیره تاپیک تعداد محدودی داره؟؟ تازگیا زیاد تاپیک ذخیره میکنم و چون همشون کاربردی ان حذف نمیکنمشون

تاچندتا میشه تاپیک ذخیره کرد؟ میترسم کاربریم هنگ کنه😂😂

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

سارا جون خوبی میگم ذخیره تاپیک تعداد محدودی داره؟؟ تازگیا زیاد تاپیک ذخیره میکنم و چون همشون کاربرد ...

سلام

نه محدودیت نداره.

🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 طرح تعلیق: ❌️ استارتر نمی تونه تاپیک بزنه.  ❌️ نمی تو ...

یه سوال دیگه هم اینکه چرا عکسهای مثلا سال ۹۸ باز نمیکنه؟ میزنم روی مربع بازکردن تصویر میزنه یافت نشد. از نینی یار پرسیدم گفتن مشکل فنیه بزودی حل میشه. یکسال گذشته😐 هیچی به هیچی 

لطفا یه صلوات واسم بفرستید🙏🌺 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

یه سوال دیگه هم اینکه چرا عکسهای مثلا سال ۹۸ باز نمیکنه؟ میزنم روی مربع بازکردن تصویر میزنه یافت نشد ...

این رو نمی دونم.

مرسی خوشگلم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

درخواست گزارش ممنوعه.۲ هفته الی ۳ هفته تعلیق

سلام. ببخشید میگم چیکار کنیم تا همه تاپیک هامون حذف بشه؟

و اینکه به نظرتون میشه یه کاری کرد کلا حساب کاربری مون با همه تاپیک ها و پست ها حذف بشن؟؟؟

....✨️