2777
2789
درخواست گزارش ممنوعه. ۲ هفته الی ۳ هفته تعلیق

پس ما چکار کنیم خودشون پاک نمیکنن گیر کردیم 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

پس ما چکار کنیم خودشون پاک نمیکنن گیر کردیم 

با یک کاربر حرف می زدم گفت دیروز ۲ هفته تعلیق شده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یک کاربر حرف می زدم گفت دیروز ۲ هفته تعلیق شده.

والا دیگ من رد دادم 

اینقدر تاپیک شخصی دارم می ارزه ب تعلیق شدن 

نه پاک میکنن ن چیزی یه لینک داشتیم برداشتن 

باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴           تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی...               بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.        

🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 طرح تعلیق: ❌️ استارتر نمی تونه تاپیک بزنه.  ❌️ نمی تو ...

چ حوصله ای داری خدا وکیلی....

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
چ حوصله ای داری خدا وکیلی....

حوصله ی شما خیلی بیشتره.

بیشتر از ۴ ساله که این جا هستین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

حوصله ی شما خیلی بیشتره. بیشتر از ۴ ساله که این جا هستین.

😐😂

تازه یه سال هم خواننده خاموش بودم 😅

ولی هی کامنت تکراری و رو مخی نذاشتم😫

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
😐😂 تازه یه سال هم خواننده خاموش بودم 😅 ولی هی کامنت تکراری و رو مخی نذاشتم😫

این مسئله به خودم مربوطه.

کاش یک توضیحی در مورد انگیزه‌شون از ترویج ارزش‌ها و آرمان‌های مدیریت سایت توضیح بدن... اگر بی‌مزد ا ...

@niniyar_5  

سلام

حرف هاشون خیلی توهین آمیز بود.

ممنون

این مسئله به خودم مربوطه.

ن تا وقتی مزاحم کسی نشین...این کارتون یه جور مزاحمته برای کاربرای سایت

تاپیک تعطیلی مدارس چ مشکلی داره ک هی میاین پیام تکراری میزارین و اخطار میدین؟؟

ن تا وقتی مزاحم کسی نشین...این کارتون یه جور مزاحمته برای کاربرای سایت تاپیک تعطیلی مدارس چ مشکلی د ...

یک لطفی کنین روی پست های من دیگه ریپلای نکنین.

پست های من مربوط به خودم هستن.

ممنون از درکتون

@niniyar_5     سلام حرف هاشون خیلی توهین آمیز بود. ممنون

ای بابا! 

چقدر کم ظرفیت!

کدوم توهین؟!

اینکه یک مفهوم خشک با کمی شوخی بیان بشه رو توهین می‌دونید؟!

مگر کودکید، بابت یک موضوع به این پیش پا افتادگی بزرگتر خودتون رو خبر کنید؟!

یک لطفی کنین روی پست های من دیگه ریپلای نکنین. ممنون

لطفا شما هم دیگه هی پیام های طوطی وارتون رو تو تاپیک ها نذارین ، تشکر

لطفا شما هم دیگه هی پیام های طوطی وارتون رو تو تاپیک ها نذارین ، تشکر

سلام من ازشون خواستم اطلاع رسانی کنن خیلی خوبه تو همه تاپیک ها میگن خیلی ها نمیدونن ازشون خواستم تو همه تاپیکها قوانین رو

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کاش یک توضیحی در مورد انگیزه‌شون از ترویج ارزش‌ها و آرمان‌های مدیریت سایت توضیح بدن... اگر بی‌مزد ا ...

شما که اقا هستین درست نیست شوخی کنین با خانمها

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

شما که اقا هستین درست نیست شوخی کنین با خانمها

ممنون

🦋🦋🦋