2777
2789
عنوان

کسایی که ورزش رزمی کار می‌کنید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 4364 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میدونم چطور از قدرتم استفاده کنم که تاثیر داشته باشه پس یعنی قوی تر شدم

خیلیا میگن تکواندو برو ولی حس میکنم بوکس یا کیک بوکسینگ خیلی بیشتر از تکواندو قوی میکنه...الان یکیم راجب نینجوتسو گفت جالب بود

.....

راجب تکواندو چی اطلاعات نداری؟

تکواندو هم خوبه برا خانوما

بیشتر تمرکزشون رو مبارزش 

ولی نینجا از هر لحاظ کامله

حتی لباس پوشیدنش هم یه دنیای داره

یه دست لباس مشکی نقاب میزنی کفش مخصوص نینجا میپوشی شمشیر به پشتت بستی ..😂

خیلیا میگن تکواندو برو ولی حس میکنم بوکس یا کیک بوکسینگ خیلی بیشتر از تکواندو قوی میکنه...الان یکیم ...

من راجب نینجوتسو چیزی نمی دونستم  الان که ایشون گفتن عهمیدم به نظرم ورزش قشنگ و جالبیه

تکواندو هم همه ی ورزشای رزمی قابل احترامن ولی من زیاد دوسش ندارم چون بیشتر حالت نمایشی داره از هرکی هم بپرسی همینو میگه خیلیم از پا استفاده میکنه و از دست خیلی کم استفاده میشه 

🥊
 عین فیلما ینی😂

دقیق عین فیلما

تو دفاع شخصیا نقاط حساس یاد میگیری که با یه ضربه طرف ک ازت قویتره رو از پا بندازی

کلا یه نینجاکار تو زندگی خارج از باشگاش هم همیشه موفقه حالا تو هر زمینه ای

آره منم نمیخوام نمایشی باشه میخوام واقعا بزنم😂😂

ولی کلا بری رزمی اخلاقتم عوض میشه من که اینطور بودم

هم اعتماد به نفس بیشتری بهت میده هم خیلی اروم تر میشی اصلا دیگه دعوا و زدن بیرون باشگاه برات معنایی نداره

استاد من واقعا هم ررمی یادمون میده هم اخلاق و شخصیت هم نظم و انظبات و هم ادب و احترام

🥊
ولی کلا بری رزمی اخلاقتم عوض میشه من که اینطور بودم هم اعتماد به نفس بیشتری بهت میده هم خیلی اروم ت ...

آره اینو زیاد شنیدم...میدونی حس میکنم برم رزمی اعصابم آروم تر شه چون تو باشگاه کتک کاری کنی اعصابت آروم میشه

الان بین دوراهی کیک بوکسینگ با نینجا موندم واقعا  

.....

دقیق عین فیلما تو دفاع شخصیا نقاط حساس یاد میگیری که با یه ضربه طرف ک ازت قویتره رو از پا بندازی ک ...

الان موندم برم نینجا یا کیک بوکسینگ چون اونم خیلی هیجان داره🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

.....

آره اینو زیاد شنیدم...میدونی حس میکنم برم رزمی اعصابم آروم تر شه چون تو باشگاه کتک کاری کنی اعصابت آ ...

برو دنبالش تحقیق کن در موردش فیلم ببین 

بعد تصمیم بگیر وببین به کدوم بیشتر علاقه داری

ولی هرکدوم رو رفتی حسابی حواستو جمع کن مربیت خوب باشه وگرنه عمرت هدر میره

مثلا اگه ۵ سال کار کنی مداوم میتونی توی کیک بوکس کمربند مشکی بگیری 

ولی یکی از هم باشگاهیای من تعریف میکرد میگفت استادش بشدت بی مسئولیت بوده و اصلا حواسش به شاگرداش نبوده و باعت شده توی ۵ سال تازه کمربند ابی بگیره

🥊